Kövér kismama soha nem fog terhesnek kinézni?
A 23. héten még nem feltétlen látszik másnál sem, úgyhogy ez még bőven változhat. Viszont a kövérség nem előny, az biztos. NST-n volt mellettem egyszer egy kismama, mondjuk ő XXL szintű kövér volt, de hát szegényen tényleg nem látszott még a 38. héten sem, hogy terhes. Ellenben nagyon striás volt, amit szintén nem értettem. Én 50-ről híztam 65-re, és nekem pl egyáltalán nem voltak striáim, pedig azt hittem, hogy a vékonyakat jobban sújtja.
Ha csak L-es vagy, akkor szerintem nagy valószínűséggel fog majd látszani, 28-32. héttől mondjuk.
Semmi köze nincs a súlyhoz. Az L méret sem feltétlen jelent kövérséget. Van ducibb ismerősöm aki már a 20. héten nagy pocakot cipelt és olyan is, aki vékony alkat és mégis csak a vége felé kezdett el látszódni rajta, hogy terhes. Hihetetlen, hogy tényleg mennyire egyéni dolog ez az egész. Én 170 cm, 62 kilóval kezdtem és 16-18 hetesen már ott volt azért a pocak, nézegették is akik még nem tudták, hogy ez bizony nem hízás.
Azóta már eltűnt a medencecsontom és a derekam is teljesen. Oldalról nézve a fenekem eltörpül a nagy kerek hasam mellett. Még szerencse, hogy a széles vállaim (amit amúgy utálok) adnak valami keretet, hogy ne legyek kisgömbőc. :) De még így is kevesebbnek tippelnek, mint amennyiben járok.
32 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!