Ha az orvos zöld utat adott, akkor lehet. Persze csak akkor, ha neked is kellemes.
Én pl abszolút nem akartam, és a férjem megértette.
szept. 9. 13:52
4/13 anonim válasza:
Tét nélkül a legjobb😂 felszabadultsag, szabadság. Imadtuk. Még utolsó nap is szexeltunk. És addigse finoman, rendesen, ahogy kell.
szept. 9. 13:52
5/13 anonim válasza:
Ha nem tiltott akkor lehet.
szept. 9. 14:05
6/13 anonim válasza:
Mi a kérdés? hogy szabad e? vagy hogy ki csinálta, ki hogy élte meg?
Ha nem vagy tiltva, akkor szabad.
Nekünk nem ment. Részemről mert nekem úgy nem ment, h mozgott bennem a baba. Emellett a testemmel sem voltam kibékülve.
Férjemnek se ment, mert ő meg azt képzelte be, hogy a farkával böködi a baba fejét.
Mivel egyikünknek sem ment így, nem csináltuk :D
szept. 9. 14:20
7/13 anonim válasza:
Nem mindenkinek a legjobb. Nekem meghalt a libidóm egész terhesség alatt. Ha rá is vettem magam, szinte semmit nem éreztem. Az orgazmus is csak egy kis semmiség volt. Fu de utáltam.
szept. 9. 18:00
8/13 anonim válasza:
Terhesseg nem betegseg
Ha nincs valami extrem bajod mellette es nem tilt el a doki akkor akar a szadomazo is mehet 😁
Kesobb a pocak az akadaly de megoldhato az is mas pozokkel. Szabad az oral es az anal is. Higieniara figyelj. Azert vad es uj dolgokat ne most probalj ki. De az autos szex mehet.
🤣
szept. 9. 19:49
9/13 anonim válasza:
#6 "farkával böködi a baba fejét" 🤣🤣
szept. 10. 05:43
10/13 anonim válasza:
Ha orvos engedi, és nektek is jól esik, akkor lehet. Persze ésszel. Én az elején el voltam tiltva, tizenpáradik héttől már engedték, csak sajnos nulla lett a libidóm. Én is úgy vagyok vele, mint a 7. válaszoló.:( Ráveszem magam időnként, de nagyon nem az igazi. Pedig ha valakinek könnyen ment és igényelte, az én vagyok. Remélem szülés után visszaáll majd egy idő után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!