Valaki tud jó Nőgyógyászt Nagykanizsán? Szerintetek használ a cickafarkfű tabletta? Sárgatesthormnra hatással van? Helyrehozza a menzeszt?
Milyen célból keresel orvost?
1 orvos van, akihez tuti nem mennék, ez a Zsiray. Ha most kéne választanom, akkor vagy a Füle vagy a Tucsek. Vagy az Orosházi.
Az én vérzésemet a barátcserje tette rendbe.
Én Zafírt szedtem. Barnáztam és nagyon rendszertelen volt a vérzésem, 20-50 nap között bármikor megjöhetett. 2 hónap alatt, napi 2*1 rendbe is tette 28-29 naposra.
Tucsek kicsit mogorva, de szerintem az egyik legjobb nőgyógyász Kanizsán. Ilyen problémára még az Orosházit ajánlanám.
Eddig kihez jártál?
Hát az én esetem elég bonyolult volt.
Elkezdtem szedni és már az első hónapban 28 napra jött meg, és csak nagyon kicsit barnáztam, de gondoltam még egy doboz nem árthat. Pár nappal azelőtt mielőtt elfogyott volna kiderült hogy terhes vagyok, így azonnal abba is hagytam.
Én a helyedben lehet, hogy most nem mennék vissza, hanem csinálnék egy 1-2 hónapos kúrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!