Festés várandósan árthat a babának?
Figyelt kérdés
Sajnos idő és segítség hiányában úgy alakult, hogy a szobafestést házilag kell megoldanunk, pontosabban nekem, mert a férjem az egyéb megterhelőbb fizikai munkát végzi.
13 hetes terhes vagyok, mennyire ártalmas a babára nézve, hogy belélegzem ezeket a vegyszereket a festés által..?:S
szept. 2. 19:29
1/8 anonim válasza:
Mit festesz és ilyen festékkel? Egy közönséges falfesték ugyanis nem olyan vegyszer, ami bárkinek is árthatna.
2/8 anonim válasza:
Én még 37hetesen is festettem a szobáját. Teljesen egészséges baba😁 Annyi, hogy folyamatosan szellőztess és nem árt, ha jobb minőségű festéket használsz. Én festettem a falon kívül bútorokat is, azt bababarát festékkel, az semmi, szinte nincs szaga . Viszont, amire nem voltam felkészülve, az a kádfesték. Nagyon durván büdös. Hiába használtam maszkot, ugyanúgy éreztem, csak még levegőt se kaptam. Azt hamar abba is hagytam. Szóval, ha esetleg olyan tervetek is van, azt ajánlom, azt ne te csináld!
3/8 anonim válasza:
Mondjuk bele azért ne igyál a fészekbe, de nem lesz bajod tőle. Majd szellőztess ki utána rendesen, illetve legyen nyitva azért az ablak ha lehet, festés alatt is. Utóbbi azért fontos, hogy esetleg a szagától ne legyen rosszulléted.
4/8 anonim válasza:
Mert ha mi most azt mondjuk h "jujj" lesz pénzetek festőre?
Nem.
Akkor is neked kell majd csinálni.
6/8 anonim válasza:
Egy sima szobafestéstől, ha szellőztetsz (közben és festés után is), szerintem nem lesz bajotok. A kismamák egy jelentős része szerintem szintén festett szobát. Én is festettem, a nővérem és sok más ismerősöm is.
7/8 anonim válasza:
Jó idő van, kinyitod az ablakot és festesz. Semmi bajod nem lesz tőle, ha szépen festesz, mégcsak rád sem csöppen. A legtöbb falfesték már nem is büdös, nem is ártalmas.
A nyáron oldószeres zománccal is festettem szabadtéren simán második trimeszterben. Eszembe sem jutott, hogy bajom lehetne tőle. Miért lenne?
8/8 anonim válasza:
Nyugodtan. :) Én is festettem. Ami azt illeti többféle festékkel is. Minden rendben volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!