Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha ducin/kövéren vállaltál...

Ha ducin/kövéren vállaltál babát akkor utána megbántad a döntésed?

Figyelt kérdés
Kezdem én: valamennyi kilót leadtam baba előtt de messze nem mindent. A diétám, életmódom tartom és így probléma mentes a terhességem, az izületeim is rendben vannak eddig hiszen ennél nagyobb súlyhoz voltak szokva, de lelkileg eléggé megvisel hogy emiatt nem lesz igazán szép terhes pocim és hiába nem bántanak az orvosok miatta, mégis folyton félek hogy megszólnak. Nem bántam meg de következő babáig lejjebb szeretnék fogyni hogy boldogabb legyek!

szept. 2. 14:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem rad ertettem csak leirtam amit latok :). 168 centi vagyok 65 kezdovel es mar most 27 hetesen 75 vagyok 😂 nem a plusz kilok a baj hanem hogy birja a szervezet.. bar ebbe a melegbe oszinten nekem megterhelo nem hogy a kollegamnak aki 2x akkora mint en :/.
szept. 2. 16:26
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

79 kilóval estem teherbe anno 20 évesen, 91 lettem a végére. (165 cm vagyok.)

Másfél éves volt, amikor neki álltam a diétának (75 kg körül voltam akkor.)

Mentek az évek, stabilan olyan 62-t tartottam (azelőtt sose tudtam lemenni annyira.)

Aztán volt egy időszak, mikor 54 kg-ra fogytam (nekem az már kevés volt.)

69 és 65 kilóval lettem terhes a tesókkal (14 kg-okat szedtem fel szülésekig), utána szintén voltam a 6 év alatt 57 is.

Idén újra 65 körül mozogtam, mikor a pozitívat teszteltem. Bár most nagyon sok jött rám, 11 kg-nál tartok 26 hetesen :S

szept. 2. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!