Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valóban én vagyok ennyire...

Valóban én vagyok ennyire rossz társ ha már második alkalommal hagynak el terhesen? :/

Figyelt kérdés

Bonyolult az élethelyzetem, nemis tudok hol kezdjek bele vagy mik lennének a fontos állomások az életembe ami alapján bemutatnám magamat. Röviden. 21 évesen babát vállaltam az akkori szerelmemmel (,,becsúszott”) akivel már 4 éve voltunk együtt, mindketten nagyon akartuk őt. Végül a terhesség végén azt mondta megutált engem a viselkedésem miatt (nem változtam semmiben és már 4 éve ismert 😅 de nyilván nem voltam hibátlan ahogy senki sem) ezért elhagy, de a gyerekre igényt tart. Végül kb azonnal kiment külföldre és sosem látta a gyereket önszántából, letagadta hogy az övé DNS teszt minden volt, azóta sem törődik vele és fizetni sem akart sohasem.

Ezután viszonylag hamar lett új párom aki elfogadta a közös gyereket, felvállalt és úgy éreztem őszintén akar minket, a szülei is elfogadtak minket a fiammal és viszonylag hamar meg is kérte a kezemet. 2 év után itt is jött a baba (tudom tudom itt ,,rontottam el”), természetesen együtt éltünk és örömmel vártuk a kicsit amikor a szülei hatására félidős terhesen itt hagyott engem. Ugyanis a szülei szerint én egy pénzéhes apa kergető k*rv@ vagyok aki direkt felcsináltatta és bebiztosította magát (exem elvileg nem állt melléjük és nekem adott igazat de ez gyakorlatban nem így volt). Azóta eltelt 4 hónap, most fogok szülni és mai napig hiteget hogy minket akar de persze sehol semmi :/ és nem érzem hogy törődne velünk vagy segíteni akarna hisz találkozni ,,nincs ideje” , kibékülni nem akar (ezt persze nem mondja ki így) mert szerinte nemntudok viselkedni.

Azt tudni kell hogy én anyagilag szerencsére stabil lábakon állok illetve van megfelelő családi háttér is akikre bármikor számíthatok, tehát sosem szorultam egyik exemre sem hogy eltartson vagy bármi. Mindkettővel az én házamban éltünk amit én a szüleimtől kaptam.

aug. 29. 12:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudom, ti hol éltek, mármint itt pár válaszolóra gondolok..nem sok lélek és jóérzés szorulhatott beletek, ha csak azért adoptalnatok a gyereket, akit a szivetek alatt hordtok, mert egy S*ggfej pasitol fogant. Meg felmerülne bennetek, hogy 1 hetet(!) rendszeresen egy olyan emberrel töltsön, aki a háta közepére sem kívánja szegényt...nem ez volt a kérdés, tudom, de én pl a pozitív teszttől kötődtem már a babámhoz, aki azóta 10 hónapos, és mindig is a világom közepe volt. Átlag nőkben annál százszor nagyobb az anyai ösztön, mint amiket itt páran leírnak. Kik írnak ide?! Na mindegy, ez egy kis kitérő volt. Kérdező, mint írták már előttem, rossz kötődési minták miatt választasz sajnos mindig rossz párt. Segíthet a terápia, de segíthet a sors is. Nekem a sors segített inkább megtalálni a gyerekem apját, a terápiák előtte nem mondom, hogy nem értek semmit, de nem hiszem, hogy azért találtam meg a férjemet.
aug. 29. 16:21
 22/32 anonim ***** válasza:
89%

21

De bakker itt most két gyerek lesz, akik közül egyikkel se tartja majd a kapcsolatot egyik apa se.

aug. 29. 16:24
 23/32 anonim ***** válasza:
20%
22# és? Attól még az anyai ösztönök ugyanúgy működnek. Inkább egy egyedülálló anyával nőjön fel akár két gyerek, minthogy olyan apa mellett, aki Sz*rik rá, akar bantalmazza is. Fordítva is igaz, ha az anya a bántalmazó, inkább egy egyedülálló apa. Attól, mert a kerdezonek rossz a kötődési mintája, jó anya még lehet. Nem minden fekete-feher.
aug. 29. 16:36
 24/32 anonim ***** válasza:
82%
#20 Igen, a lényeg az, hogy így a nők is olyan szabadon mondhatnak le róluk, mint a férfiak.
aug. 29. 16:48
 25/32 anonim ***** válasza:
59%
#21 Ez nagyon szép, hogy te ilyen anya vagy, viszont pont azért tudja kizsigerelni a társadalom a nőket, mert minden nőtől ezt a kedves, önfeláldozó, odaadó működést várja el akkor is, ha a 'spermadonor' konkrétan telibesz.rja, hogy él-e vagy hal-e a gyereke.
aug. 29. 17:08
 26/32 A kérdező kommentje:
Én szeretem a gyermekeimet és az apukákat is szerettem, nem akartam nélkülük felnevelni őket. Nyilván a gyerekeket sosem hagyom el és rám bármikor számíthatnak mindenben az apjuk helyett is. Engem az érdekelne hogy tényleg velem van e a gond hogy 2x teljesen ugyanabba a helyzetbe találom magamat :/. Tudom hogy nem vagyok hibátlan vagy tökéletes, de szerintem arról nem tehetek hogy őket a saját gyerekük sem érdekli. Itt nem az a legaggasztóbb hogy engem elhagytak hanem hogy a gyerekre is sz@rnak
aug. 29. 18:27
 27/32 anonim ***** válasza:
11%
A nyivákolás helyett inkább a 15. válaszban felvetetteket próbáld megválaszolni...
aug. 29. 18:30
 28/32 A kérdező kommentje:

27 nem volt benne kérdés, de kérésed parancs 🫡

Biztosan van benne valami, de amennyi rossz volt az én viselkedésemben az alapján senki se lenne együtt a gyereke apjával szerintem és ugyanúgy elhagyhattam volna én is akármelyiket ennyi erővel 🤷🏽‍♀️ de nyugodtan kitérhetsz arra mik azok a tulajdonságok amik miatt te terhesen elhagynád a párod aztán megmondom igaz-e rám bármelyik. DE fontos kiemelni hogy a terhesség előtt is ilyen voltam mint alatta :) sosem árultam zsákbamacskát

aug. 29. 18:41
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem rossz társ vagy, hanem párt választasz rosszul. Vannak olyan nők, akik vonzzák vagy inkább vonzódnak az ilyen suttyó f. szokhoz.

Valamilyen pszichológiai oka van és legtöbbször a családi mintában lelhető az ok.

aug. 29. 19:21
 30/32 anonim ***** válasza:
72%

#26 "Engem az érdekelne hogy tényleg velem van e a gond hogy 2x teljesen ugyanabba a helyzetbe találom magamat :/."

- Igen, mert nem kellene ilyen fiatalon, ilyen rövid (illetve inkább nulla) ismeretség/kapcsolat után lepetézni.

"Én szeretem a gyermekeimet és az apukákat is szerettem, nem akartam nélkülük felnevelni őket." - De látod, hogy a spermadonoroknak nem ez volt a tervük. Miért nem tanulsz inkább tovább ahelyett, hogy koloncokat pakolsz a nyakadba a kölykökkel és a csávókkal is?! Az összes csak nyűg. Ha elhiszed azt a hazugságot, hogy a mai hímek el tudnak tartani egy nőt (plusz a saját gyerekeiket! :D) - hát ki kell, hogy ábrándítsalak.

aug. 29. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!