Gáz egyedül elmennem kismama fotózásra?
Figyelt kérdés
Második babám, sajnos az apuka lelépett a terhesség felénél. Babamoziról ígyis “lemaradtam” mert vártam a hitegetéseknel hogy majd eljön velem az apuka. Nem szeretném magunkat minden örömtől és szép emléktől megfosztani azért mert az apa így döntött.aug. 28. 21:33
1/8 anonim válasza:
Nem gáz. Menj el, nehogy később megbánd, hogy ezt is kihagytad. Esetleg a nagyobb gyermekedet is vidd el. Biztos szuper képeket készítenek majd hármatokról.
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Rólam készült egyedül is kép mindkét várandósságomnál és nagyon jól eső érzés visszanézni, pedig nem szerettem terhes lenni. :)
A másodiknál készült családos is, olyan is, ahol csak a nagyobb gyerkőccel vagyok és olyan is, amin egyedül. Semmi sem ciki, ha neked jól esik!
3/8 anonim válasza:
Én még nem ia láttam olyat, hogy az apa is rajta van.
4/8 anonim válasza:
Ismerősi körben a legtöbb megosztott képen csak anyuka volt (az a szirmok közt fetrengős, felülről fotózott verzió), esetleg a meglévő gyerekkel pózolt.
5/8 anonim válasza:
Fotósként mondom, hogy sokszor az apukák nem is szeretnek fotózkodni, mikor együtt is vannak az anyukával :D Egyébként karácsonyi fotózásokon is van hogy minden éven csak az anyuka jön el a gyerekkel, azt hittük egyedülálló, közben csak a férje nem szeret fotózkodni
6/8 anonim válasza:
Dehogy gáz. Én egyedül vállaltam a babám. Nem volt kismama fotózásom, de nem emiatt. Csak nem szerettem volna. Voltam mindenhol máshol. Baba életmentő tanfolyamon például egyedül én voltam apuka nélkül, de emiatt biztos nem hagytam volna ki.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már kértem is időpontot😁😁😁😁
aug. 29. 11:49
8/8 anonim válasza:
Én jobbára csak olyanokat láttam, ahol csak a kismama van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!