11/14 anonim válasza:
Szia kérdező, én ugyan nem vagyok terhes, csak véletlenül olvastam a kérdésedet, na de: az első kisfiunkra mi is másfél évet vártunk, a 2. Pedig szintén a 4.ciklusban sikerült, az első fiunk 1.szulinapja után 3 nappal lett pozitív a tesztem. 20honap van köztük, a kicsi most 5 hónapos. Imádják egymást. Mi is úgy indultunk neki, hogy a második is nehezen fog osszejon i, nem számítottunk ilyen kis korkulonbsegre, de eddig jobb, mint vártam.
12/14 anonim válasza:
Bocsi, az lemaradt, hogy szurkolok, hogy minden rendben menjen, könnyű terhességet és hogy a nagyfiú is jól vegye a nagy változást!
13/14 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy, nagyon jó volt olvasni a tapasztalataidat, köszönöm!🥰
aug. 27. 21:44
14/14 anonim válasza:
Nekem 13 hós a fiam és most vagyok 5 hetes. Első baba 3 év utàn sikerült, volt egy missed ab előtte. Most a kistesó fél év alatt összejött. Még 2 hét van az első vizsgàlatig. Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!