Április 7, de jó😍
Már csak 4 hét, hamar elmegy.
Első baba?
Második :) De sajnos mindig éveket kellett várni. De most csak pozitívan :) Neked?
I.
Na ez így szuper :) Azért annyival jobb érzés mikor hirtelen aránylag gyorsan jön a siker. Most végre nekünk is rövid időn belül újra siker lett :)
Nálunk első terhesség missed ab 5 évet vártunk, rá másfél évre siker.
Most kb 4 éve próbálkoztunk, januárban elvetéltem 7 hetesen. Ahhoz képest most villámgyorsan terhes maradtam újra :)
Első gyerkőc most kezdi az iskolát, a tesót meg évek óta várja :)
Azta, sajnálom, hogy ezeken kellett átmennetek. 😞 Azt nem tudják, hogy mi lehetett az oka ezeknek a vetéléseknek?
Nekem a kisfiam 1. szülinapjára jött a kistesó híre, úgyhogy ha minden jól megy 21 hónap lesz köztük, hát ez van ha úgy áll neki az ember, ha ne adj isten egy évet vàrunk megint. 😅
Neked van valami tüneted?
Én max hébe-hóba fáradt vagyok.
Az elsőnél magas volt a TSH, mire kiderült már a műtéten is túlvoltam. Ezután jött pár vizsgálat, hashimoto és IR van nálam. Ezeket kezeltük, összejött az első baba. Azóta ugye 7 év eltelt. Csak pajzsmirigy és magas vérnyomás van kezelve. Jelenleg kell szúrjak vérhigítót biztos ami biztos alapon, mert nem voltam szűrve még trombózis hajlamra. Szűlés óta van migrénem is...
Ugyan az eredmények januárban jók voltak, de petezsák sem akart látszódni, csak növekedett lassan a hcg...1000-ig jutottunk majd jött a vetélés...aznap összeesett petezsák volt.
Kivizsgálva nem volt azóta, étkezésre figyelek, meg elkezdtem kicsit mozogni és most egy szép szívhangú embrió növekszik :)
Tüneteim az eleje óta vannak, szerencsére a sűrű mosdóba járás elmúlt kb 6. Héten. Melleim se dájnak már, az a fiammal se fájt. Alhasi fájdalom enyhült, néha feszül, de görcsök már csak ritkán. Ami kitart az az egész napos émelygés, csak addig vagyok jól míg eszek, de semmit nem kívánok...egyre több dolog nem ízlik :D Terhesség eleje óta a vérnyomásom is lejjebb ment, így jelenleg egész jól vagyok és a migrének is csökkentek :)
Te hogy viseled? Tünetek? :)
I.
Úgy tűnik xD
De lehet priviben folytatjuk :)
I.
Nekem is IR, pajzsmirigy alulműködés, de ezekre még a kisfiam előtt kaptam gyógyszereket, amiket azóta is szedek.
Nekem a vizelési inger rosszabb, éjszaka is kelek, pedig a kisfiammal ilyen nem volt, viszont hányinger most sincs, egyszer kétszer émelyegtem, de ennyi. Mostanába inkább a szédülés a jellemző…😢
A fáradtság az ami most is megvan, de pont akkor tudnék aludni, amikor a kisfiam kel az egyetlen nappali alvásából, úgyhogy annak se tudok eleget tenni, cserébe majdnem elalszok, amikor játszok vele. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!