28 hetesen mellből véres váladék?
Figyelt kérdés
Tegnap este vettem észre hogy az egyik bimbómra volt ragadva egy kis véres váladék. Korábban is volt szivárgás ugye a terhesség miatt, de az sárgás volt. Nem igazán érzek csomót a mellemben ahogy megtapogatom, nem is fáj, más tünet nincs. Szerintetek bajt jelez? Igen tudom orvos, de amíg nem jutok el, szeretnék tapasztalatokat olvasniaug. 27. 12:07
1/4 anonim válasza:
Mellbol a ver mindig sulyos problemat jelent! Egy haziorvos ilyenkor siman ad mell uhra surgossegi beutalot .
2/4 anonim válasza:
Az egyik dolog, hogy nem csak a mellet kell vizsgálni, hanem a hónaljakat és a kulccsont környékét is. A mellrák, nem pusztán a mellben jelenhet meg, hanem a környéki nyirokcsomókban is.
A másik dolog pedig, hogy várandósan a tapintásos vizsgàlat nem elegendő,mivel ilyenkor megvannak duzzadva az emlők, nem feltétlenül lehet érezni a csomót.
Szóval ultrahang sürgősen!
3/4 anonim válasza:
Mindenkeppen uh mert par eve mentem nogyogyaszhoz hogy szerintem csomo.van a mellembe.. megtapizta minden rendben volt. Csak tejmirigy. Most nem reg derult ki hogy egy joindulatu elvaltozas !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!