Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb.5 hetes terhes lehetek,...

Kb.5 hetes terhes lehetek, kevés barnás folyásom van tegnap delutan ota, es nem erzem annyira a tuneteket. Elmehetett a babám?

Figyelt kérdés
Ez a második terhességem, elsőnél nem volt barnás folyásom. Nagyon aggódom, mert a mellem sem feszül már, és az alhasam sem szurkál, csak néha érzem.
2009. jan. 7. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Keresd fel a dokidat, sok ismerősömnél előfordult ilyen és semmi baj nem volt, de azért hívd fel a dokidat! Szerintem több pihenést fog javasolni. Dia
2009. jan. 7. 10:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, most beszéltem vele, de csak holnapután tud fogadni, s azt mondta aznap reggel pisiljek le újra egy tesztet. Csak nehéz lesz kibírni ezt a két napot.
2009. jan. 7. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem, mert a vetélés, szülés után is még egy darabig kimutatja a teszt a terhességet. Szerintem ne izgulj, nem lesz gond, tényleg soknak van barna folyás.
2009. jan. 7. 10:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt barnázás, de kicsit később, a 13.héten. A fogadott dokimtól függetlenül betelefonáltam a kórházba, és ők azt mondták, menjek be nyugottan, megnéznek, ha kell bent tartanak, és legalább amíg a saját dokim előkerül, addig is szem előtt leszek. kb 2 hétig fektettek, de semmit nem találtak, így hazaengettek, és a terhességem normálissan fejeződött be.
2009. jan. 7. 11:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet, hogy én is elmegyek ma egy másik dokihoz. A barnázás mellett az is aggaszt, hogy a tüneteket sem érzem, nem feszül a mellem.
2009. jan. 7. 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is azonnal dokihoz mennék. A terhesség alatt ez tényleg előfordúlhat, de az is lehet, hogy baj van. Nekem is a 2. terhességnél 8 hetesen volt 3 napig ilyen tünetem. Már szívhangja is volt a babának. Még a doki is nyugtatott, hogy ez normális, de én éreztem, hogy baj van. Az első terhességem teljesen sima volt, és mindenki hülyének nézett miért pánikolok. 3 nap után vérezni kezdtem, de még mindig megvolt a baba. A hetedik napon elment. Bocs ha elkeserítettelek, de inkább menj el egy másik dokihoz feleslegesen, minthogy baj legyen. Ha időbe mész, akkor tudnak csak segíteni!!! Szedj rutaskorbint és magne b6-ot és pihenj míg el nem múlik. Remélem rendben leszel. Tényleg nem akartalak megilyeszteni, de nekem is mindenki azt írta, hogy ez normális, megnyugodtam, pedig lehet ha picivel hamarabb megyek dokihoz, akkor most már 15 hetes terhes lennék. Majd írd meg mi volt, nagyon szorítok érted!
2009. jan. 7. 12:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem barnáztam, hanem minimális vérzésre ébredtem, de nekem sem feszült már a mellem. Reggelre az is elmúlt, és sajnos elhalt a babám:( Én a helyedben bemennék az ügyeletre és csináltatnék uh-t. Nekem is azt csináltak, de már késő volt. Viszont a barnázás nem olyan vészes mint a vérzés, lehet semmi baj nincs nálad, de legalább megnyugszol ha megnéznek és megmondják hogy minden ok!
2009. jan. 7. 12:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni, csak válaszolok a kérdésre: igen, lehetséges, hogy elment, de remélem, nem így történt. Nekem is elment, de nekem nem volt barna folyásom, semmi tünetem, csak egyszer már nem fájt semmim, nem émelyegtem, sőt, a kávét is ugyanúgy elkezdtem kívánni, ahogy előtte. Még viccelődtem is vele, hogy nekem milyen könnyű lesz, ha tünetek nélkül vészelem át az egészet. Aztán majd kiderült, hogy az egész azért volt, mert már nem élt. De ez csak az én tapasztalatom, nem tudom, másoknál is így nyilvánul-e meg.
2009. jan. 7. 12:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ma reggelre véreztem is, ez már biztosan vetélés. A tesztem negatív volt már este. Holnap megyek ultrahangra, már csak abban reménykedek, hogy minden kitisztul magától.
2009. jan. 8. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!