Tudom már sok ilyen volt, de mit pakoljak a kórházba magamnak és a szülöszobára?
Szia!
Én kétszer szültem és nekem bevált az, hogy a szülőszobába külön tásába pakoltam (egy kisebb sport táska)
A szüléshez kellenek:
bugyi, betét (nagy és vastag Tena), zokni, törölköző, kis törölköző amivel Apa törölgetheti a homlokodat ha szeretnéd, nedves törlőkendő, papucs, hálóing amit nem sajnálsz ha maszatos lesz, hajgumi (nem csatt mert azzal nem lehet hanyatt feküdni)
ásványvíz (bubi mentes) szőlőcukor, Labello, Apnak túlélőcsomag (keksz, innivaló, energia ital stb...) fényképező, kamera, töltők és/vagy elemek, köntös, Apának papucs és egy fehér póló (nekünk ezt kellett bevinni és így nem kellett felvennie azt a vastag kórházi köppenyt és a lábzsákot)
Az osztályra: napi min. 2-3 bugyi, és min. 2 hálóruha, 3-4 törölköző, kéztörlő, 2 papucs (a szülőszobás táskából át lehet dobálni ami még kell a többit Apa hazaviheti majd)
nekem nem váltak be a wc papírok (még ha pihe-puha akkor sem) a nedves wc papír vagy a sima popsitörlő sokkal jobb volt (nekem)
Evőeszközök, tisztálkodáshoz a dolgok, betétek (sok-sok) szpois melltartó és melltartóbetét, mellszívó!!!! GARMASTAN krém a mellbimbóra, (tejserkentő teát és homeós bogyót a tej belövelléséig nem szabad enni-inni mert begyulladhat a cici) ezeket ráérsz majd otthon elkezdeni alkalmazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!