Mennyit befolyásolhat a cukorterhelésnél?
Érték szerint jó lett az eredményem. (Éhomit és 120 percest néztek, köztes nem volt. 3,24 és 4,85 lett.)
Viszont mivel senki nem mondta, hogy ott kell ülni 2 órán át, mert mozgással gyorsabban lebomlik, (az előző terhességemnél azt mondták, nyugodtan elmehetek addig), elmentem addig.
(Boltba, és utána nagyrészt ültem, csak nem a rendelőben.)
A másik, hogy azt se mondták, mennyi vízben kell, citromlével csináltam meg, fél liter vízben.
Ez vajon mennyire befolyásolhatta?
Ugye annyit nem, hogyha nem szúrom el, akkor meghaladhatta volna?
Én cukorbeteg vagyok. Ha magas a cukrom, akkor futópadon szoktam sétálni. Pl. 10-ről fél óra séta leviszi 7-re. A víz is segít.
Kb. mintha nem is csináltad volna meg az egészet.
Ha ultra gáz, ha nem, mivel itt is többen írták (most nézegettem a kérdéseket), hogy engedélyezett volt vizet inni a 2 órában, és anno utoljára nekem is, így logikusan nézve nem gondoltam, hogy ebből lehet gond.
A citromlét pl a doki mondta most, aki a beutalót adta, hogy nyugodtan, a laborban már azt mondták, befolyásolja, de igyam, ha így hoztam.
Se a sétára, se a vízmennyiségre nem tért ki senki.
(Visszanéztem, az előzőnél volt 60 perces mérés is, másik kórház...
4,2 -> 6,1 -> 5,7 eredményeim voltak.
Na, ott mondták a 60 perces után, hogy nyugodtan elmehetek, 1 óra múlva jöjjek vissza. És 2 dl vizet ihattam.)
Nyilván ha kapok tájékoztatást, betartom, nekem sem érdekem sem a fals eredmény, hogy aztán baj legyen, sem az, hogy ismételni kelljen...
Mi mennyi vízben? A cukor oldat az első szúrás után?
Én ahhoz egyszer sem kaptam vizet, csak egy kis citromot vihettem.
Még mondták is, hogy ne igyak.
Nem sétáltam fél órát se.
A rendelő mellett van pláza, az ottani boltba mentem be venni 1-2 dolgot, aztán ültem a padon, míg le nem járt az idő, és vissza nem mentem.
Igen, a 75 g glükóz.
Nekem az összes terhességemnél azt mondták, vízben kell feloldani.
Elsőnél nem lehetett citromlé, a másik kettőnél igen, most meg 2 féle info... 😑
És hát, évek teltek el.
Most mindenki elmondja, hogy gáz, de elmondod ötvenszer hogy de nem, mert neked ezt meg azt mondták.
De simán levitte a cukrod, a vízivás szintén leviszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!