Létezik ez? Múlt héten petezsák és szikhólyag, ma üres a petezsák!
Ma vagyok pont 7 hetes. Pont egy hete 20 mm-es szabályos petezsákot láttak, benne szikhólyaggal. Ma 10 mm-es szabályos petezsákot, de üres :( (nem ua. az orvos csinálta az uh-t)
Egy hét haladékot kaptam, de a jövő heti uh-ra már csoamaggal kell mennem :(
Nem túl korai a műtét?
Hallottam már csodákról, hogy csak 9 hetesen látták az magzatot, addig csak üres volt a petezsák.
Érdemes még reménykednem?
Szia! Nagyon sajnálom!!!! azért menj el másik dokihoz is! Nézzék meg több szem többet lát egy orvos ne osrvos alapon!
Szorítok!
Elképzelhető a tévedés de ritka :(
Azért nagyon drukkolok, mindenestre 8 hetesen már igencsak látni kéne valamit a petezsákban jövő héten.. menj el másik dokihoz is, biztos ami biztos.
Én is így jártam. 7 hetesen már üres volt a petezsák, felszívódott a baba. Én 2 hét haladékot kaptam, közben 3x nézett meg az orvosom. 9 hetesen volt a műtét, akkor már szabálytalan volt a petezsák.
Őszintén sajnálom, de a reményt ne add fel, vannak még csodák! Én szorítok Neked!
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm, hogy írtatok nekem!
A 2.sz. nőin néztek, ua. az uh géppel. De minddig más-más orvos. Volt, hogy öltözéssel együtt 5 percet seem voltam a vizsgálóban... :(
Nagyon el vagyok keseredve :( Pénteken van időpontunk egy másik orvoshoz, aki nem tud az előzményekről, hátha máshogyan áll majd a dolgokhoz.
A tesztjeim nagyon lassan erősödtek, az elején picit barnáztam is, talán ez miatt?
Nagyon FÁJ! :(
Szia!
Pont ma 3 hete megműtöttek :( Végig üres maradt a petezsák. :(
Köszönöm az érdeklődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!