Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik ez? Múlt héten petezsá...

Létezik ez? Múlt héten petezsák és szikhólyag, ma üres a petezsák!

Figyelt kérdés

Ma vagyok pont 7 hetes. Pont egy hete 20 mm-es szabályos petezsákot láttak, benne szikhólyaggal. Ma 10 mm-es szabályos petezsákot, de üres :( (nem ua. az orvos csinálta az uh-t)

Egy hét haladékot kaptam, de a jövő heti uh-ra már csoamaggal kell mennem :(

Nem túl korai a műtét?

Hallottam már csodákról, hogy csak 9 hetesen látták az magzatot, addig csak üres volt a petezsák.

Érdemes még reménykednem?

2010. nov. 2. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon sajnálom!!!! azért menj el másik dokihoz is! Nézzék meg több szem többet lát egy orvos ne osrvos alapon!

Szorítok!

2010. nov. 2. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:
az uh gép is más volt? mert akkor esetleg elképzelhetőnek tartom
2010. nov. 2. 14:56
 3/9 anonim ***** válasza:
első vagyok. ilyenkor már a magzat magassága 10mm ugyhogy akkor sajnos ugy néz ki jót látott a doki nincs baba.
2010. nov. 2. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Elképzelhető a tévedés de ritka :(

Azért nagyon drukkolok, mindenestre 8 hetesen már igencsak látni kéne valamit a petezsákban jövő héten.. menj el másik dokihoz is, biztos ami biztos.

2010. nov. 2. 15:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom...lehet még baba ez biztos,de én elmennék máshoz is.Lehet a gép se volt olyan jó.6+5 naposan mi is alig találtuk meg (hátrahajló méhem van) meglett,és 4 mm volt (tehét később is fogant)
2010. nov. 2. 15:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is így jártam. 7 hetesen már üres volt a petezsák, felszívódott a baba. Én 2 hét haladékot kaptam, közben 3x nézett meg az orvosom. 9 hetesen volt a műtét, akkor már szabálytalan volt a petezsák.

Őszintén sajnálom, de a reményt ne add fel, vannak még csodák! Én szorítok Neked!

2010. nov. 2. 15:17
 7/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm, hogy írtatok nekem!

A 2.sz. nőin néztek, ua. az uh géppel. De minddig más-más orvos. Volt, hogy öltözéssel együtt 5 percet seem voltam a vizsgálóban... :(

Nagyon el vagyok keseredve :( Pénteken van időpontunk egy másik orvoshoz, aki nem tud az előzményekről, hátha máshogyan áll majd a dolgokhoz.

A tesztjeim nagyon lassan erősödtek, az elején picit barnáztam is, talán ez miatt?

Nagyon FÁJ! :(

2010. nov. 4. 09:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ne haragudj, hogy megkérdezem, de hogy vagytok azóta? Mi történt? Légyszi írj.
2010. dec. 2. 20:56
 9/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Pont ma 3 hete megműtöttek :( Végig üres maradt a petezsák. :(

Köszönöm az érdeklődést!

2010. dec. 3. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!