25 hetes vagyok es rettenetes ehsegerzetem van kb 2 - 3 hete. Ilyenkor eszek is, es mar felszaladt 5 kg plusz (kezdosulytol nezve..60 rol indultam) ez normalis?
Ilyenkor egyel valami zoldseget.
Nem kell felhizlalnod magad, mert utana neked kell visszafogynod es nem lesz am konnyu.
Nekem 12 hétre összejött már 3 kg, iszonyatos éhségérzetem volt kezdettől (mellette hányinger is, fura kombináció). Úgy voltam vele, hogy a testem csak tudja mire van szüksége ilyenkor. 16 kiló plusszal fejeztem be a terhességet, amit senki nem hitt el, 4 héttel szülés után volt olyan 5, ami pár hónapig úgy is maradt, már azt hittem meg kell vele barátkoznom. Aztán egyszerre magától elkezdett visszamenni, 5 hónappal szülés után ugyanannyi voltam mint terhesség előtt. Terhesség alatt is edzettem, mozogtam emikor képes voltam, és 8 héttel szülés után újra, de nagyon hektikusan.
Módjával, ne direkt zsíros meg cukros dolgot, de nyugodtan egyél ha éhes vagy, szerintem 5 kiló ilyenkor még semmi, nekem nem volt olyan se hogy a végén ugrik egy nagyot.
Szerintem 2-3 hét alatt az 5 kiló nagyon sok.
Fogd vissza magad, mert a végére 30 lesz. Ne koplalj, de ne is zabálj. Egy arany középutat tarts.
Kerüld a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, a nasikat. Biztos sok ilyen szarkaját eszel, ami hízlal, eteti magát, egyre több kell és hamar megéhezel tőlük. A lassan felszívódó cuccoktól nem leszel olyan hamar éhes, és akkor nem lesz késztetés az állandó evészetre.
Igen, nem egyértelmű.
De a felszaladt már 5 kg plusz, azt sejteti, hogy rövid idő alatt a sok evés miatt történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!