Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes vagyok es rettenetes...

25 hetes vagyok es rettenetes ehsegerzetem van kb 2 - 3 hete. Ilyenkor eszek is, es mar felszaladt 5 kg plusz (kezdosulytol nezve..60 rol indultam) ez normalis?

Figyelt kérdés
aug. 18. 09:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Az 5 kg nem olyan vészes, viszont a baba nagy mértékű gyarapodása csak ezután kezdődik. Nem baj, hogy eszel amikor éhes vagy, az nem mindegy, hogy mit. Próbálj lassan felszívódó szénhidrátot, fehérjét bevinni. Ne fehér lisztes, cukros cuccokat.
aug. 18. 09:07
 2/12 anonim ***** válasza:
22%
Dehogy baj, nekem végig aztmondta a nőgyógyász hogy ami nekem jól esik, annyit mondott próbáljak +20kg alatt maradni. 13 kilót híztam összesen, abból 9et az első két trimeszterben. És ettem mindent amit épp megkívántam. Meki, gumicukor, nutella kiskanállal.... 😅
aug. 18. 09:18
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Ilyenkor egyel valami zoldseget.

Nem kell felhizlalnod magad, mert utana neked kell visszafogynod es nem lesz am konnyu.

aug. 18. 09:28
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Én 20 hetesen már kb 10 kiló plusznál tartottam, a végén 15öt híztam összesen, 3 hete szültem, már csak 2 kiló van rajtam ebből, tudom nehéz ilyenkor elhinni, de szerintem ezen feleslegesen parázol :)
aug. 18. 09:38
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Nekem a nogyogyasz azt mondta 10-12 kilot hizhatok mert ha tobb az szulesnel okoz problemat ( fajasgyengeseg) 20- 21 hetesnel haladtam + 5.5 kilonal de ez fokozatosan jott fel honaprol honapra kb 1 kilok.
aug. 18. 11:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
2es vagyok. 😀 amúgy ha a lepontozás annak szól hogy miket ettem, akkor elmondom hogy ezek mellé zöldségen, levesen, halon, és húson éltem. 😀 mivel glutén érzékeny vagyok, úgy gondolom néha ha rákívántam megengedhettem magamnak hogy nutellázzak, vagy mekizzek. Aki meg aztmondja egyen ilyenkor zöldséget, az nem volt még igazán kívánós, hogy milyen is az amikor az ember sóvárog valami után, és nem kapja meg.
aug. 18. 12:23
 7/12 anonim ***** válasza:
27%

Nekem 12 hétre összejött már 3 kg, iszonyatos éhségérzetem volt kezdettől (mellette hányinger is, fura kombináció). Úgy voltam vele, hogy a testem csak tudja mire van szüksége ilyenkor. 16 kiló plusszal fejeztem be a terhességet, amit senki nem hitt el, 4 héttel szülés után volt olyan 5, ami pár hónapig úgy is maradt, már azt hittem meg kell vele barátkoznom. Aztán egyszerre magától elkezdett visszamenni, 5 hónappal szülés után ugyanannyi voltam mint terhesség előtt. Terhesség alatt is edzettem, mozogtam emikor képes voltam, és 8 héttel szülés után újra, de nagyon hektikusan.

Módjával, ne direkt zsíros meg cukros dolgot, de nyugodtan egyél ha éhes vagy, szerintem 5 kiló ilyenkor még semmi, nekem nem volt olyan se hogy a végén ugrik egy nagyot.

aug. 18. 13:06
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem 2-3 hét alatt az 5 kiló nagyon sok.

Fogd vissza magad, mert a végére 30 lesz. Ne koplalj, de ne is zabálj. Egy arany középutat tarts.

Kerüld a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, a nasikat. Biztos sok ilyen szarkaját eszel, ami hízlal, eteti magát, egyre több kell és hamar megéhezel tőlük. A lassan felszívódó cuccoktól nem leszel olyan hamar éhes, és akkor nem lesz késztetés az állandó evészetre.

aug. 18. 14:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolso nem mondta azt hogy 2-3 het alatt ment fel 5 kilo
aug. 18. 14:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen, nem egyértelmű.

De a felszaladt már 5 kg plusz, azt sejteti, hogy rövid idő alatt a sok evés miatt történt.

aug. 18. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!