Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől szédülhetek 25 hetes...

Mitől szédülhetek 25 hetes terhesként?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban tör rám a szédülés, nem olyan nagyon durva, nem akarok elájulni vagy elesni, de azért nem jó érzés, és nem tudom mit csináljak, hogy hamarabb elmúljon, mert ha lefekszek csak rosszabb. A vérnyomásomat meg szoktam nézni ilyenkor, de az jó. Vagyis eddig inkább alacsony volt kb 100/60 mostanában viszont feljebb ment 115/75 környékére. Bár nem valami nagy emelkedés, de lehet, hogy ez okozza, hogy eddig az alacsonyhoz volt szokva a szervezetem?

A cukromat nem tudom mérni, de ilyenkor mindig inkább eszek, hátha attól elmúlik, de nem úgyhogy nem hiszem, hogy ezzel van baj. Inni szerintem eleget iszok. Más meg nem jut eszembe, mi okozhatja még. Vagy ez normális, és nem is feltétlenül van oka? Ti tapasztaltatok ilyet?

2024. aug. 6. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony vas is lehet a gond, nekem az okozta.
2024. aug. 6. 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony vas volt nekem is.
2024. aug. 6. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is alacsony volt a vasam. Érdemes labort nézetned
2024. aug. 6. 19:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Jövőhéten lesz a második trimeszteri vérvételem, szerintetek nem baj, ha elkezdem már előbb szedni a vasat? Mert már múltkor említettem a védőnőnek, hogy nagyon fáradékony vagyok (akkor még szédülés nem volt), és ő is mondta, hogy lehet vérszegény leszek, de amikor kérdeztem, hogy akkor szedjek-e vasat, azt mondta várjuk meg a vérvételt. De ez már július elején volt és csak most lesz a vérvétel. Nem értem miért ne szedhetném előbb.
2024. aug. 6. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt nemtudom, hogy baj-e, ha mégse az a baj. Nekem a kórházban a maltofert írták fel, ha ez segit valamit
2024. aug. 6. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
115/75 vérnyomás tökéletes. Szerintem is inkább vashiány lesz a baj. Terhesen elég sokszor előfordul én is vashiányos plusz vérszegény is voltam.
aug. 12. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!