én egy 15hetes kismama vagyok! - és nem rég vette észre az orvosom hogy mind a kettő petefészkemen cysta van az egyik 11*8cm a másik 9*36cm van itt "valaki" akinek van ilyen? Kérem hogy irjon és segitsen!
Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 00:12
1/5 anonim válasza:
9x36 ?? Annyi nem lehet...
Erre csak orvos tud választ adni, ne laikusokat kérdezz!
2/5 anonim válasza:
Nem cm, hanem mm!
A petefészek cisztás szerv: így érik a petesejt. De egyszerre a kettő nem szokott működni... utána kell nézni, mi a helyzet.
3/5 anonim válasza:
Sztem inkàbb mm-t akartàl irni nem?mert 36cm az tobb mint fèl mèter...az lehetetlen.de erröl tènyleg ne itt informàlodj mert ez komoly dolog...rem.nem lesz semmi gàz.jò egèszsèget mindkettötöknek!!
4/5 anonim válasza:
fél méter = 50 cm :DDD Inkább maradjunk csendben.
5/5 anonim válasza:
Nekem is volt cisztám, felszívódik. Nyugi, ha komoly problémát okozna akkor szólnának ilyenkor az orvosok. Ez egy folyadékkal teli hólyagocska ami vagy felszívódik, vagy simán kiürül. Jó pocakosodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!