Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mosakodás közben guggoltam és...

Mosakodás közben guggoltam és összegörnyedtem, hogy meg tudjak mosdani. Csak nem öltem meg a babámat?

Figyelt kérdés

Már nagy a pocakom, 31 hetes vagyok, és csak így megy. S béna voltam, nagyon összeszorult a hasam a görnyedéstől, hallottam egy nyekkenést is odabent, s azóta nem mozdul a babám.

Kérlek, segítsetek!

2009. jan. 6. 23:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz valami édességgel,rostossal vagy ilyesmi,bár nálam ez sosem jött be-ezt csak azért írom nehogy megijedj ha mégsem lenne semmi-viszont sokaknál bevált!
2009. jan. 7. 00:27
 12/22 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy reggel hétre megyek terheléses cukorra, s nem szabad már innom, ennem semmit. Egyébként abszolút jó ötlet lenne a gyümölcslé.
2009. jan. 7. 00:31
 13/22 A kérdező kommentje:
MEGMOZDULT! :)) Nagyon köszönöm, hogy ennyit írtatok, és elnézést a riogatásért. Jó éjszakát mindenkinek! És köszönöm még egyszer. Nagyon jó érzés, hogy velem voltatok még így késő éjszaka is. :)
2009. jan. 7. 00:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy nincs semmi baj:)

neked is jó éjt!

2009. jan. 7. 00:46
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Dejóóóóóóóó:)Jó éjt Nektek.
2009. jan. 7. 00:46
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

en vagyok a gyumileves:))

nagyon orulok hogy moziog mar megvolt egy kicsit sertodve:)

2009. jan. 7. 01:34
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig tusolok, így állva mosakodom le. Most már ne guggolj, ne görnyedj össze.
2009. jan. 7. 06:45
 18/22 anonim ***** válasza:

Én is nagyon örülök, bár még csak most olvastam a kiírásokat!

Tényleg nyugalom kell! Én 19 hetes vagyok, és ha ingerlékenyebb a napom képes a babókám és 2-3 napig nem is ad jelet magáról! Persze ezt még jobban ingerel! De aztán egyszercsak megmozdul és már meg is nyugodtam vele kapcsolatban!

És a tusolást én is ajánlom!!!! Igaza van az előttem szólónak!

Nagypocakkal még a kádból is kikecmeregni nagy bravurt jelent! :)

Boldog babavárást!

19 hetes kismami

2009. jan. 7. 08:01
 19/22 anonim ***** válasza:
szia, örülök hogy minden rendben, egyébként nálam is volt egy ilyen, akkor az történt, hogy leejtettem valamit, és reflexből lehajoltam érte, és úgy összeszorítottam a hasam véletlenül, hogy utána kicsit fáj is, meg én is hallottam ilyen "nyekkenés" félét. Viszont nem sokkal utána nekem is megmozdult újra,és minden oké volt.
2009. jan. 7. 08:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy nincs baj. Ilyenkor hajlamos az ember mindent beképzelni, mivel aggódik. De szerintem azonnal menj el egy UH-ra. A magad megnyugtatására. Ugyis hiába írunk bármit, lehet megnyugszol picit, de csak akkor leszel teljesen nyugott, ha az UH-s orvos is ezt mondja.
2009. jan. 7. 09:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!