Mit tehetnék ha sokat keményedek? Magnéziumot szedem, pihenek is és mégis. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mennyi a normális egy nap?És az mennyi ideig tart?Nemtudom mikor baj már...Előre is köszönöm a válaszokat.29hetes kismami2010. nov. 2. 12:19
1/6 anonim válasza:
Pihenj sokat.
Mennyi magnéziumot szedsz?
napi 2x3 db- még lehet bár a dokinak is kell tudnia róla.
magne B6 -ot érdemes mert a b6 vitamin is görcsoldó.
mennyi a normális? nincs megszabva hogy 15.után már káros.
2/6 anonim válasza:
jav. napi 3x3-at lehet. asszem az a max.
3/6 A kérdező kommentje:
Én ezt a Magnesii citritit szedem.Napi 3x1et.Így írta fel a dokim.Köszi a válaszodat.
2010. nov. 2. 12:43
4/6 anonim válasza:
Szia!Én is sokat keményedek,mint te de én még csak 18 hetes vagyok!Én is szedek 3x1 Magne b6-ot. Hiába fekszem sokat akkor is keményedik a pocim.Remélem minden rendben lesz veled,és velem is!
5/6 A kérdező kommentje:
Szia!Énis nagyon remélem!Csak megijedek ilyenkor mert nemtudom mi a normális és mi nem.Első baba.Meg most hirtelen sokat nőtt a pocim.A derekam is fáj.További boldoldog babavárást neked!Köszi hogy írtál.
2010. nov. 2. 15:05
6/6 anonim válasza:
A keményedés folyadékhiánytól is lehet, napi minimum 3 litert érdemes meginni ilyen panasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!