Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hete abortuszon estem át, 9...

2 hete abortuszon estem át, 9 hetesen megállt a babám szive. 6 hét után elkezdhetjük a próbálkozást újból?

Figyelt kérdés
2008. jan. 9. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én 3 hete éltem át ugyanezt, de nekem genetikai ok miatt kellett megszakítani a terhességet. Általában 2 ciklust érdemes megvárni a műtét után, hogy visszaálljon rendesen a ciklusod, utána lehet próbálkozni, ha mindketten úgy érzitek.
2008. jan. 9. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:
A 6 hetet általában a fenálló nagyobb fertőzés kockázat miatt szokták javasolni,hogy addig közösülés ne történjen szó szerint.Az egyéb megoldásokból születő orgazmust átélheted,de nagy a rizikófaktor,ha a párod behatol,még gumival is.Előttem szólóhoz csatlakozva,én is legalább egy menzeszt várnék,ha megnyugtatóbb akkor kettőt,aztán szeressétek egymást tovább,hajrá.Fel a fejjel,sajnálom a dolgot,én már 2x átéltem.:-(Szorítok!!!
2008. jan. 9. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak velünk is ez történt.

Szörnyű, és borzasztóan érzem magam.

Mindenkivel egyetértek, aki itt és máshol az abortuszról próbálja lebeszélni a fiatal, felelőtlen vagy nehéz körülmények miatt vívódó lányokat. :(

De a saját kisbabámon nem tudtam segíteni. :((((

Ezt nagyon nehezen dolgozom fel.

A szexuális életre vonatkozóan Nekem két hetet mondtak.

A babaprojekt beindítására két hónapot, közben terhes vitamin szedésével.

Amit ehhez hozzáolvastam: a lelki körülményeket Neked kell felmérned. Mennyi aggodalommal állsz majd a következő terhességhez, mennyire helyettesíted az előző babát a következővel.

Őszintén szólva Én is vívódom. Nem tudom, 2 vagy 6 hónap lenne jobb.

Ugyanakkor, ha minden rendben van a szervezet ilyenkor készíti magát a következő terhességre, azaz kevéssel az abortusz utn állítólag könnyebb teherbe esni.

2009. júl. 8. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!