Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hete volt kaparásom szívleál...

5 hete volt kaparásom szívleállás miatt. Ma megjött a várva-várt menszesz. Jövő héten letelik a 6 hét és elkezdjük a próbálkozást. Jól tesszük?

Figyelt kérdés
Testileg-lelkileg meggyógyultam.
2008. jan. 30. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az en velemenyem igen nem lesz gond.egyszer azt mondta nekem valaki nem szabad sokat varni ez utan mert annal nehezebb lesz a teherbe eses megint.Sok sikert es jo egeszseget!
2008. jan. 30. 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az én babámat is elvették mert leállt a szíve. 6 hét múlva újra probálkoztunk és azonnal teherbe estem jellenleg teljesen probléma mentes egészséges 29 hetes kismama vagyok. Nagyon sok szerencsét. A lelki gyógyuláshoz ez a lehető legjobb. :-)
2008. jan. 30. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sok sikert kívánok neked!

14 hetes kismama

2008. jan. 30. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha lélekben úgy érzed készen állsz akkor igen. A test hamarabb szokott regenerálódni mint a lélek. Úgyis csak akkor fog sikerülni, ha már ki is tudod hordani! Ha úgy érzed nem tudsz kivel beszélgetni Róla de szeretnél gyere fel az angyalokszulei. hu fórumára ott mindig megértő fülekre(szemekre) találsz.
2008. jan. 31. 07:37
 5/5 anonim válasza:

Szia.

Nekem dec 13-án volt műtétem, és nekem azt mondta az orvosom, hogy minimum 3 hónapig ne próbálkozzunk újra, hanem erősödjek meg, csattanjak ki az egészségtől (ezt ő mondta). Mi is szeretnénk már próbálkozni, de inkább kivárjuk az időt, meg elmegyünk mindenféle kivizsgálásra, biztos ami biztos.

2008. jan. 31. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!