Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Balatonban fürdés, lehet gond?

Balatonban fürdés, lehet gond?

Figyelt kérdés

5 hónapos terhes vagyok.

Mindig úgy megyek be mindenhova, hogy combközépig.

Most sem terveztem jobban, de a kislányom miatt kénytelen voltam (nem akart az apjával l, de mikor ő már jóval bentebb volt, a gyerek meggondolta magát, bekíséetem.)

Kb 2-3 percet töltöttem el úgy, hogy derékig voltam benne. Utána törölközés, és száraz alsóra váltottam.

Ennyi idő alatt is össze lehet szedni valamit?

Nem akarom túlparázni, de nem komolyan venni se...

aug. 11. 15:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én hajlamos vagyok terhesség nélkül is a gombásodásra víz mellett, ezért nőgyógyász tanácsára nyugodtan strandoltam, majd este hüvelyflórát helyreállító kapszulát használtam. Drogériában is kapható Gynophilus volt az egyik, ami bevált.
aug. 11. 21:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi gond. Ezerszer inkább élővíz, mint egy épített tömeg strand. Ahogy már írták, a strand wc-jében is lazán összeszedhetsz bármit, nem kell ezt túlgondolni.
aug. 12. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!