Mindig úgy megyek be mindenhova, hogy combközépig.
Most sem terveztem jobban, de a kislányom miatt kénytelen voltam (nem akart az apjával l, de mikor ő már jóval bentebb volt, a gyerek meggondolta magát, bekíséetem.)
Kb 2-3 percet töltöttem el úgy, hogy derékig voltam benne. Utána törölközés, és száraz alsóra váltottam.
Ennyi idő alatt is össze lehet szedni valamit?
Nem akarom túlparázni, de nem komolyan venni se...
Szerintem nem lesz gond, de javítsatok ki ha tévedek.
aug. 11. 15:53
2/12 anonim válasza:
én is fürödtem a Balcsiban várandósan, nem volt semmi gond a kicsivel. pedig nekem mindig volt valami, amit összeszedtem odalent. nem kell ráparázni, érezd jól magad és kész, fürödj bátran. ha észlelsz valamit később, menj dokihoz.
aug. 11. 15:54
3/12 anonim válasza:
Én is fürödtem a Balatonban (az orvosom is engedte), mikor terhes voltam. Semmi gond nem lett belőle. Vedd kicsit lazábban és fürödj a kislányoddal.
aug. 11. 16:01
4/12 anonim válasza:
Én voltam Balcsin terhesen.
Nem kell annyira ráparázni.
aug. 11. 16:01
5/12 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond, pár perctől meg főleg nem.
aug. 11. 16:24
6/12 anonim válasza:
Én 36 hetesen is fürödtem 2 fiammal, természetesen zárt méhszájjal, semmi gond nem volt. Ennyire nem kell parázni.
aug. 11. 16:41
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azért megnyugodtam akkor.
aug. 11. 16:56
8/12 anonim válasza:
Természetes vízben lehet fürdeni terhesen is,persze ha nyitva a méhszáj akkor nem,de gondolom akkor arról tudnál,és fel is hívnák a figyelmet erre.Összeszedni meg persze hogy össze lehet bármit ilyen rövid időn belül is,de sanszosabb mondjuk egy wc-n, akkor is,ha nem ülsz le,mert a kilincset,csapot meg fogod,magadat meg megtörlöd.Persze az ember lánya vigyáz az ilyesmire,de megtörténhet.Pontosan ezért nem kell túlparázni, valószínűleg semmi bajod nem lesz a világon,és nyugodtan belemehetsz többször is,ha még ott nyaraltok,és jólesik.
aug. 11. 16:58
9/12 anonim válasza:
Balatonfüreden élek
olyan nincs h én nem pancsolja a balcsiba bármikor mikor jól esik :)
egyik gyerekemnél sem volt gond - úsztam pancsoltam vitorláztam és onnan ugráltunk, sőt volt h búvárkodtam is terhesen
aug. 11. 18:29
10/12 anonim válasza:
Balatonban fürdés nélkül is el lehet kapni bármit! Elég egy idegen helyen wc-zni.
Mások pedig koszba-mocsokba-putriba élve is kihordanak 6-8 gyereket, gond nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!