Toxoplazmózis terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kinek hogy derült ki, hogy friss toxoplasma fertőzött kismamaként? Vannak tünetei vagy “csak” azon múlik, épp megnézette-e magától vérvételen keresztül?
Köszönöm, ha leírod a tapasztalatod!
aug. 11. 09:54
1/14 anonim válasza:
Nem magamtól nézik hanem kötelező.
Tehát mindenképp kiderül.
A tünetekről semmit nem tudok, mivel mindig volt macskám átestem rajta valamikor.
2/14 anonim válasza:
Nekem egyaltalan nem neztek volna allamiban, kulon kellett kernem es fizetni erte.
3/14 anonim válasza:
Miután még nem estem át rajta ez az első trimeszteri vérvételből kiderült így x időközönként automatikusan küldtek.
4/14 anonim válasza:
2#-t hiába pontoztátok le. Megyeszékhelyen élek, nem kis város, nagyjából másfél éve nem nézik már itt, hanem csak ha kéred külön fizetősen. Azelőtt kötelező volt itt is, az első terhességemnél kötelező volt, nézték rendszeresen. A másodiknál most már nem, csak ha kéred.
5/14 anonim válasza:
3 gyereket szültem egyszer sem nézték.
7/14 anonim válasza:
Már kivették a kötelező terhesgondozásból. Van, ahol ennek ellenére megnézik, de szűrés jelleggel hivatalosan bizony fizetős.
Egyébként szerintem kicsit túl van tolva a dolog. Ráadásul a szerológia sokszor álpozitív, aztán referencia laborban a megerősítő vizsgálat negatív…
9/14 anonim válasza:
Nekem nem nézték meg államilag. Még úgy sem, hogy három szobamacskánk van.
Fizetősre mentem
10/14 anonim válasza:
Ugye azt tudjatok hogy egy mosatlan gyumolcstol is ellehet kapni? Egy szobamacskanal 0 esely hogy beteg legyen.. :) en jeleztem a vedononek es intezte is volna a beutalot a macskak miatt hogy van nekunk de mondtam hogy megcsinaltattam elkerte az eredmenyt es mondta akkor nincs teendo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!