Kutyasétáltatás közben elkaphatom a toxoplazmózist?
Sziasztok, bocsi, kicsit undit fogok kérdezni.
6 hetes vagyok, mindennap szoktam a kutyámat sétáltatni, a simogatást most abszolút hanyagolom, bár nem tudom azt lehet -e.
Sajnos nagyon fújt a szél és miután kakilt a kutyám a fűbe a szél a kaki szagát odafújta az orromba, majd elájultam tőle es próbáltam kifelefújni a levegőt, hogy ne jöjjön be a szervezetembe.
Felvetődött bennem, hogy hàt ettől simán elkaphatom ezt a nyavajàt..
Akkor ne sétáltassam a kutyusom? De nekem ez mindennapos.
Egyébként már régen is volt ilyen, mikor nem voltam terhes, hogy kutyám kakilása után megcsapott a szaga...
Már bocsi még egyszer, hogy ha gusztustalan a téma, csak a véleményetekre lennék kíváncsi.
Az a gusztustalan, hogy a kutyád után nem szedted össze a kutyaszart.
De akkor egy terhes se menjen ki többé az utcára, mert bármelyik óvatlan pillanatban sz@rhat valahol egy kutya🙄
Attól függ. Te is megszaglászod a szembe jövő kutyák sheggét vagy csak ő?
Mondanám, hogy olvass utána, de trolltlra felesleges időt pazarolni.
Szedd össze a szart!
Te nem kapsz el semmit tőle, de egy totyogó aki belelép, esetleg megfogja (meg ne kóstolja a pillanat töredékrésze alatt), kaphat.
Haha..a madaras kérdést én tettem fel, és nem a kérdező.
Kérdező pacsi, èn is parás vagyok, jól meg is kaptam a beosztásom.
Kutyától ha jól tudom nem lehet toxoplazmát kapni, csak macskától.
Ne izgulj, de gyakran vetesd le a vért, szerintem 2 havonta végig. Én is így csinálom mert sajnos korábban nem estem át rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!