Szabálytalan kontorú petezsák?
Ma voltam terhességmegállapításon, ahol nem sok jót mondtak.
Van egy szabálytalan kontorú 30×10 mm-es petezsákom, amiben embrionális jelek nem ismerhetőek fel.
Doki azt mondta, hogy vannak csodák, volt olyan akinek ebből egészséges terhessége lett, felírt progreszteront 1 hét múlva kell visszamennem.
Menzesz szerint 6+1 napos vagyok, de a terhesség előtt nagyon szabálytalan volt a menzeszem, és kevés is.
Sok jóra nem számítok, valszeg missed ab lesz a vége, orvos azt mondta 50% alatti esélyem van.
Az lenne a kérdésem, hogy aki járt ilyen cipőben nekik volt mégis pozitív kimenetelű dolog ebből? Nagyon el vagyok keseredve.
Júli 19.
Csináltam digitálisat is aznap, 2-3 hetesnek írt
Az nem 2-3 hetes terhességet jelent, hanem azt, hogy 2-3 hete volt a fogantatás. Azaz a 2-3 hét az 5-6 hetes terhességet takar.
Valós időben nem létezik 2-3 heted terhesség, mivel 2 hetes "terhességi" korban van a fogantatás.
Ha nagyon optimisták szeretnénk lenni, akkor tegyük fel, hogy 10-11. dpon lehetett már pozitív az a teszt. Ha legalább szikhólyag lenne, még jobb lenne, az, hogy embrió nem látszik, még oké lenne ez alapján.
Én drukkolok!
Nekem sajnos ures maradt:(
Neked kivanom, hogy rendben legyen
Nagyon sajnálom :(
Valószínű nálam is ez lesz, érzem, hogy ebből nem lesz baba.
Folyamat szúrkál a méhem, nem is érzem jól magam...
Utána sikerült neked a baba kedves utolsó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!