Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szabálytalan kontorú petezsák?

Szabálytalan kontorú petezsák?

Figyelt kérdés

Ma voltam terhességmegállapításon, ahol nem sok jót mondtak.

Van egy szabálytalan kontorú 30×10 mm-es petezsákom, amiben embrionális jelek nem ismerhetőek fel.

Doki azt mondta, hogy vannak csodák, volt olyan akinek ebből egészséges terhessége lett, felírt progreszteront 1 hét múlva kell visszamennem.

Menzesz szerint 6+1 napos vagyok, de a terhesség előtt nagyon szabálytalan volt a menzeszem, és kevés is.

Sok jóra nem számítok, valszeg missed ab lesz a vége, orvos azt mondta 50% alatti esélyem van.

Az lenne a kérdésem, hogy aki járt ilyen cipőben nekik volt mégis pozitív kimenetelű dolog ebből? Nagyon el vagyok keseredve.

aug. 3. 13:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Mikor volt először pozitív teszted?
aug. 3. 13:41
 2/9 A kérdező kommentje:

Júli 19.

Csináltam digitálisat is aznap, 2-3 hetesnek írt

aug. 3. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az nem 2-3 hetes terhességet jelent, hanem azt, hogy 2-3 hete volt a fogantatás. Azaz a 2-3 hét az 5-6 hetes terhességet takar.

Valós időben nem létezik 2-3 heted terhesség, mivel 2 hetes "terhességi" korban van a fogantatás.

aug. 3. 17:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mit jelent :)
aug. 3. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha nagyon optimisták szeretnénk lenni, akkor tegyük fel, hogy 10-11. dpon lehetett már pozitív az a teszt. Ha legalább szikhólyag lenne, még jobb lenne, az, hogy embrió nem látszik, még oké lenne ez alapján.

Én drukkolok!

aug. 3. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos ures maradt:(

Neked kivanom, hogy rendben legyen

aug. 4. 22:33
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom :(

Valószínű nálam is ez lesz, érzem, hogy ebből nem lesz baba.

Folyamat szúrkál a méhem, nem is érzem jól magam...

Utána sikerült neked a baba kedves utolsó?

aug. 5. 19:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja meg barnázok is csütörtök óta, úgyh esélytelen, hogy ebből bármi is legyen😪
aug. 5. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, lett 2 gyermekem:)
aug. 5. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!