Szabálytalan petezsák gondot jelent?
Júni 20 volt az ultolsó menzesz. 30 naposak a ciklusaim, általában a tesztek alapján 16-17.ciklusnapon ovulálok.
Múlt héten pozitívat teszteltem, tegnap voltam dokinál elvileg 5+4 hetes lettem volna, de csak 6mm petezsákot látott és mellé van írva a leletemen, hogy szabálytalan...az is rá van írva, hogy 5 hetes élő terhesség. Nem mondta hogy gond lenne, csak hogy még nagyon pici, és 2 hét múlva vissza rendelt.
Viszont 2 vetélés miatt azt mondta veszélyeztetett terhesnek számítok majd valószínűleg...
van okom az aggodalomra? :(
A szabálytalan alak arra utal, hogy esik össze. Tehát elindult, de...
Nem sok jót jelent
De ne így legyen
Egy szóval sem említette a szabálytalan petezsákot, már csak a leleten láttam.
Annyit mondott nagyon picike még, 2 hét múlva menjek vissza.
Miközben néztük az ultrahangon akkor sem említette, hogy formátlan vagy bármi hanem hogy itt van és akkor több szögből megmérte. Nagyjából 5 hetesnek ítélte meg és ennyi. Nem is ijesztgetett, hogy baj lenne. Csak itthon olvastam a leletet és akkor zavart, hogy ez meg mit jelent, aztán megláttam és azonnal frászt kaptam...
Ő írta. Pontosan ez van rajta:
Petezsák: 6mm - szabálytalan
Egyéb: méhen belül 6,2 x 6,6 mm-es felritkulás látható
Élő 5 hetes terhesség.
Terhpr: 2 hete pozitív
Gravidita. S. 5+ die4
Vissza: 2 hét múlva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!