Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire szabálytalan ez a...

Mennyire szabálytalan ez a petezsák?

Figyelt kérdés

ma bementem az ügyeletre és először nagyon megijesztettek, mert nem találták a babát, aztán nagynehezen meg lett. 6+1 napos volt a mérete alapján, látott szivműködést is. Viszont a petezsákra azt mondta szabálytalan (akkor mikor az elején azt hitte missed ab)

Megnyugodtam, hogy megtalálta a babát, de tegnap voltam terhességmegállapításon és ott szép, szabalyos petezsákot talált szikhólyaggal, akkor meg embriót nem látott. Létezik, hogy egy nap alatt szabalytalan lett a petezsák? Ha valaki ért hozzá, ránézne, hogy mennyire rossz ez? Sajnos az orvos nem nagyon akart sokat mondani

[link]

2020. júl. 30. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy mennyire szabálytalan, de engem is 6 hetesnek mondtak egy hete. Nekem teljesen ovális volt az UH képen.
2020. júl. 30. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 6 hetesen teljesen laposat mondtak

Hogy ez vetélés..

Benn is fogtak volna, de akkor volt 11 hónapos a nagylányom

Erre pont szoptatom a szerintük “elvetélt” babàmat..

Másik doki mondta hogy is tidja úgy nézni hogy lapos legyen..

Engedjem el a témát..

/ persze végigidegeskedtem - terhességet/

2020. júl. 30. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm... Egy kép alapján nehéz. A petezsák alakja attól is függ, hogy milyen metszetben nézed. Szerintem nem kirívóan szabálytalan.
2020. júl. 30. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Ezek határozottan szabálytalanok:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szóval ezekhez képest azért nem mondanám kifejezetten szabytalannak.

2020. júl. 30. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is így nézett ki, majd szépen elnyúlt teljesen és felszívódott az embrió.

De ne legyen igazam!

2020. júl. 31. 04:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma voltam ultrahangon, szerencsére szép, szabályos petezsákot láttak és élő embriót. :) végig izgultam ezt a pár napot.
2020. aug. 4. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de örülök nektek :) Remélem most már minden rendben lesz :)

2020. aug. 4. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!