Első trimeszterben magasabb vércukorszint okozhat problémát?
Figyelt kérdés
Terhesség előtt volt egy enyhe IR-em, amit életmóddal szinten tartottam. Azóta 7 hetes terhes vagyok, viszont szinte semmit nem tudok megenni ami a diétában jó lenne, csak amit éppen megkívánok, sokszor még a víz is kijön belőlem. Ma rámértem a cukromra étkezés után fél órával és 8.0 lett. A babának okozhat ez bármilyen problémát?júl. 27. 23:16
1/2 anonim válasza:
Ebben a korban ők még nem termelnek inzulint, azaz ha neked magas, akkor neki is. Nem jó, keress egy diabetológust, ne maradjon így hosszú távon. Vagy akár nőgyógyászt, ha nem hánynál ki csomó dolgot, akkor nagyobb eséllyel rendben tudnád tartani a cukrot. Erre írnak fel gyógyszert nagyon indokolt esetben.
2/2 anonim válasza:
Étkezés után 1 órával 7 alatt kell lennie, ha picit magasabb is ennél, nem lesz semmi baj.
3 GDM-es terhességet vittem végig, első hetekben csak kóla és néha üres tészta, amit nem hánytam ki, mindhárom gyerekem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!