Mennyi idő után mentetek kórházba?
Figyelt kérdés
Hány óra után mentetek kórházba hogy nem éreztétek a baba mozgását? Csütörtökön leszek 35 hetes és eddig minden nap velem kelt egyértelmü ficánkolással. Ma alig alig éreztem valamit, tegnap is lusta volt az igaz de kezdek aggódni miatta... Meddig "normális" a lusta üzemód mondjuk ha délutánig se érzem induljunk el a kórházba? Válaszokat előre is köszönöm szépen!júl. 24. 08:44
1/4 anonim válasza:
Ugyan mi baj lehet, ha már most mész? Mire vársz? Ha úgy érzed nem oké, akkor menj. Inkább legyen vaklárma.
2/4 anonim válasza:
Nos, én azonnal.
40+4 voltam, minden reggel ébresztett, azon a reggelen nem és nem is bírtam rávenni a mocorgásra. Rögtön mentem. Haza sem engedtek már, szerecsére rendben volt a baba, vagyis végülis igazam volt, mert 2 sima szülés után sürgősségi császárral született, a szívhangja röbbször leesett a vajúdás alatt, mint kiderült teljesen beletekerte magát a köldökzsinórba, esélye nem volt megszületni simán és emiatt nem bírt már mocorogni sem és sokszor odanyomta a köldökzsinórt is, emiatt esett a szívhang. Lehet másnapra már nem élt volna, a doki azt mondta az őrangyala vele volt, ő még ilyet nem látott, hogy ennyire beletekerje magát egy baba a zsinórba.
3/4 anonim válasza:
2# Úristen, ez nagyon rémisztően hangzik. :( Örülök, hogy rendben vagytok!
4/4 anonim válasza:
Köszi! Igen, már 3 hónapos és egy igazi kis tünemény, mosolygós baba. Szerencsénk volt és persze minden kismama és anyuka hallgasson az ösztöneire, ha úgy érzi valami nem oké, nem kell gondolkodni vagy azzal foglalkozni mit szólnak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!