Ti hogy mentetek kórházba taxi vagy megvártátok a mentőt?
Mindkétszer a párom vitt be. Elsőnél 8perc volt a kórház, másodiknál 20. Hajnali 4kor mentünk be mind2x. Forgalom nem igen volt. Mind a két alkalommal eltűnt mehszajjal,elsőnél 9ora otthon vajúdással, 3ora múlva lett meg. Most született szeptemberben a második, 5ora itthon vajúdás után 30perc kórházban töltött idő múlva lett meg a fiam. Én valahogy éreztem mikor kell menni. Bár a másodiknál eléggé ki volt centizve.
Ha nincs autó, akkor olyan taxist kell keresni aki tuti bevisz. Amúgy szerintem rendszeres 5percesekkel már be lehet menni.
Autó / férjem vitt/
8 perces fájásokkal indultunk 65 km-es útra, 2 percesekkel, elfolyt magzatvízzel értünk be.
Utolsó
Képzeld már el, ha van autó is./ Bár Bp.-en sokan nem tartnak..mi sem tartottunk sokáig.../
Szőval 2 gyerek otthon.. apjuk dolgozik.
Legalábba szomszédot áthívod, hogy vigyázzon rájuk..te nem vezethetsz, vagy épp az apa van el a kocsival....
Nálunk nincs taxi ... a legközelebbi abban a városban van, ahol a közelebbi kórház is van (23 km)
Javaslat: ha elmegy a magzatvíz, hívj mentőt...!
U.í.: A magzatvíz, és. És amúgy minden "ly"-nal folyik 😉
5.
Mert utolsó, kötelező az autó, meg a jogsi csak azért mert van 3 gyerekük? Nagyanyám akinek 8!!! Gyereke volt, és hírből se tudták mi az az autó, mégis felnevelték őket.
Anyósom vitt be, ha nem ért volna rá, taxit hívtunk volna. Mentőt semmiképp nem hívtam volna, mire kérnék megszülök. Most vagyok várandós a 2. Babával, mostmár van kocsink meg jogsink, a férjem fog bevinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!