Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvízszivárgás ?

Magzatvízszivárgás ?

Figyelt kérdés

Sziasztok mamik .

Nem szivárog a magzatvizem , de kíváncsi lennék,hogy kinek hogy zajlott? Hogy vette észre ?

Hány hetesen ?

Félek,hogy nem fogom észre venni ha netán szivarogna... (Első baba)

2024. júl. 23. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Olyan, mintha bepisilnél.

lehet magzatviz-szivárgás tesztet venni. Mondjuk gyanús volt, hogy kb. negyed óra alatt 3x is jött belőlem kis folyadék, hogy az már a magzatvíz lesz.

2024. júl. 23. 13:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én vettem 8 ezer erős magyar ft-ért ilyen tesztet, el is színeződött, aztán kiderült, hogy csak bővebb folyás, Canesten kúpot kellett használnom, utána elmúlt.

Szerintem felesleges pénzt kiadni érte, mert az ember így is úgyis megnézeti az orvossal.

2024. júl. 23. 14:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Kis folyadék ?

Milyen volt még is ?

2024. júl. 23. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
A magzatvíz édes illatú, teljesen színtelen és tényleg csak szivárog.
2024. júl. 23. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

Nekem valószínű vizes folyásom volt csak, néha pedig éreztem is, hogy megcsurran, de nem színeződött el a teszt.

Dokinak is mondtam, hogy ettől tartok, ő annyit mondott, hogy nem lát erre utaló jelet, a magzatvíz mennyisége is átlagos, de azért figyelgessem, és mindig ellenőrzi majd ő is

Aztán a 36. héten egyszer csak azt vettem észre, hogy barnás/véres folt van a tisztasági betéten, rohantam a magándokimhoz, ahol kiderült, hogy megrepedt a burok, szivárog a víz (másnap indították is a szülést).

Szóval abszolút nem volt "bepisilős" érzés, erre ne vegyél mérget.

Azt viszont azóta sem tudom, hogy mitől függ, hogy színtelen víz szivárog vagy véres... 🤷

2024. júl. 23. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer csak mosogatás közben olyan volt, mintha bepisiltem volna. Nem nagy mennyiség, de megállítani nem tudtam. Rá kb fél órára újra. Már gyanús volt.

Mikor 3.x éreztem, megszagoltam, valóban ilyen édeskés illata volt. Ekkor már sejtettem hogy az.

Aznap mentem amúgy is vizsgálatra, így mondom megnézetem. A kocsiban útközben még1x.

A kórházban az orvos hülyének nézett. Nyersen közölte, ne fogjam erre a vizelettartási problémáimat. A magzatvíz nem szivárog. Elfolyik és ennyi.

Végül még aznap este indították a szülést mert alig volt magzatvíz.

2024. júl. 23. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Én használtam betétet sok vizes folyás volt, szépen elszínezödött felhivtam a dokit és mondtam

A válasz annyi vokt hogy valószínű a baci amire elötte kaptam kúpot az miatt lett színes.

Így is volt.

37. Héten egy pukkanás után folyt a víz mindenhol.

2024. júl. 23. 17:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek .

Remélem észre veszem ha így történik. (Szivárog és nem foly el. )

2024. júl. 23. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!