Meddig húzom így? Tippek hogy késleltessem? Magnézium? Fekvés?
Figyelt kérdés
36+3 kismama vagyok. Cr 3100 a méhszájam, Nst mutat kontrakciókat 100 felett is. Folydogál valami vízszerű , mikor megvizsgáltak nem volt egyértelmű magzatvíz e. Folyamatosan jóslóim vannak. Pár csepp vér is volt az elmúlt napokban. Szerintetek ebből szülés lesz a napokban vagy még húzhatom?2022. febr. 14. 14:36
1/5 anonim válasza:
Ha tippelni kéne, én azt mondanám, hogy hamarosan szülsz. De kb ugyanennyi esélye van annak is, hogy nem.
2/5 anonim válasza:
Nem vagyunk gondolat olvasok, de most már bármikor szülhetsz. lehet szombatig megszülsz. 3100 méhszájjal lehet megszülsz, de kiirtig is viheted. Időjárás és a frontok elindithatják,a szülésedet.
3/5 anonim válasza:
Tök változó.
Nekem az első gyermeknél 36hetesen kezdett nyílni a mehszajam, barnáztam és darabokban véltem felfedezni a nyàkdugot is. 39 hetesen szültem addigra 2.5 ujjnyira nyitva volt már a mehszaj
Másodiknál már a 30. Héten nyílt mehszajam, akkor is a 39.hetig birtam, 3.5 ujjnyira nyilt fájdalom nélkül.
Úgyhogy szerintem bármi lehet de ne félj ha megszuletik sem lesz már vele baj
4/5 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy megszülsz, de nincsen ezzel semmi gond. Elég fejlett lesz már a babád.:)
5/5 anonim válasza:
Most már semmi baja nem lesz ittkint sem a babónak, ne aggódj! Egyébként ha jól tudom, 36.betöltött héttől amúgy sem ajánlatos már a magnézium szedése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!