Magzatvízszivárgás vagy csak hüvelyváladék?
Tegnap a front miatt iszonyatos görcseim voltak, nedves is lettem nagyon. Ma ugyanez a helyzet. Megtörlöm magam, utána megint nedves vagyok. A görcsök elmúltak… Lemegyek később a patikába és veszek tesztet… Ha esetleg szivárog akkor hívjak mentőt?
Első terhességem, 37 hetes kismama vagyok.
Viz szeru vagy milyen az allaga?
Ha szivarog akkor egyertelmuen korhazba kell menni.
Igazabol lehet huvely valadek is.. nekem is ilyen most , es nem magzat viz .
Azert vegyel tesztet vagy nezesd meg magad , nehogy tenyleg magzatviz legyen. 🙂
Nekem is volt hasonló a 30. hét után, de valószínűleg csak hüvelyváladék volt, mert nem színeződött el a teszt (amit nálunk egyébként sehol nem találni patikában, csak a Rossmannokban).
Amikor később tényleg a magzatvíz szivárgott, azt nem tudtam nem észrevenni, mert véres volt...
Ennyitől én nem tudnám biztosra mondani, mi volt.
Én csak ahhoz fűznék kommentet, hogy ha valóban elmész az ügyeletre, kérd, alaposan vizsgáljanak meg.
Nekem valóban a magzatvíz szivárgott. Bementem, majd a doki kiröhögött, hogy a magzatvíz vagy elfolyik, vagy nem. Olyan nincs, hogy szivárog.
Vizsgálat nélkül kb elhajtott, mert ha a magzatvíz folyt volna el, az nem ilyen lett volna.
Este bementem görcsökkel, addigra egy csepp magzatvíz volt kb. Majdnem ott maradt a babám.
Nekem a dokim azt mondta, hogy a magzatvíz olyan mintha egy pohár vízzel leönteném a làban és nem áll el bárhogy próbálkozok.
Viszont vizes folyás simán lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!