Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvízszivárgás vagy csak...

Magzatvízszivárgás vagy csak hüvelyváladék?

Figyelt kérdés

Tegnap a front miatt iszonyatos görcseim voltak, nedves is lettem nagyon. Ma ugyanez a helyzet. Megtörlöm magam, utána megint nedves vagyok. A görcsök elmúltak… Lemegyek később a patikába és veszek tesztet… Ha esetleg szivárog akkor hívjak mentőt?

Első terhességem, 37 hetes kismama vagyok.

2024. máj. 21. 06:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

10!

Az elfolyás ilyen. De itt szivárgásról van szó.

2024. máj. 21. 08:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vizes folyásom van, a harmadik trimeszterben durvább, onnnan tudom, hogy nem magzatvíz, mert általában krémes fehér is kíséri, illetve nekem ilyen nagyon szakaszos, szal pl van hogy pisilés után jön egy adag vagy hirtelen ahogy csak sétálok, de nem folyamatosan folyik
2024. máj. 21. 09:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt szivárgás, másnap császár is lett 😐
2024. máj. 21. 10:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Valószínűleg vizes folyás amúgy. Mert visszafeküdtem pihenni, és felkelés után volt olyan, amit én tévesen úgy ítéltem meg, hogy gyakran folyik. Ha pihenek akkor termelődik és valóban kíséri egyszer - egyszer krémes fehér izé. 2 után megyünk a Dm-be azért megvenni ezt a tesztet. Valószínűleg túl sokat olvastam az anyukás csoportokat ahol elültették a bogarat a fülembe😅
2024. máj. 21. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!