Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi hajzsírosodásra...

Terhességi hajzsírosodásra valami ötlet? 2 nap után olyan a hajam mintha egy zsírosbödönt ráhúztak volna- (

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a fodrászom azt mondta hogy baba samponnal mossak hajat gabival meg ilyenekkel. mert abba nincs még olyan anyag ami elő idézi ezeket. Vagy még van kénsampon az is nagyon jó és bojtorján. rossmannba lehet kapni vagy herbáriába.
2010. nov. 1. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Az igazság az, hogy maradt a probléma a babasampon mellett is, sőt attól meg korpásodott a hajam.

szóval nem tudom mit javasolhatnék...

2010. nov. 1. 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Jön a sapkaszezon... nekem csak a sapka segített :) Vettem is 3-4 sapit :)
2010. nov. 1. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Hajmosás után ecetes vagy citromos vízzel öblítsd le a hajad.
2010. nov. 1. 13:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat -()

max mindennap majd hajat mosok.

2010. nov. 1. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Száraz sampon???
2010. nov. 1. 17:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Én amúgy is minden nap hajat mosok, szerintem ez az egyetlen módszer, ami segit ...
2010. nov. 1. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Vettem kendőket,amik nőiesek,szépek,de valamennyire palástolják.Én nem mosom meg mindennap,szerintem káros.Majd helyrejön,ha megszületik :)
2010. nov. 1. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!