Közeli hozzátartozó elveszétse mennyire lehet káros egy magzatra?
A feleségem 5 hónapos terhes, pár napja halt meg az apukája (váratlanul), és elég nehezen viseli.
Pláne, hogy soha életében nem halt meg senkije, de az utóbb 10 hónapban a nagymamája, a nevelőapja, és most az édesapja.
Az első kettő annyira nem viselte meg, de nem is álltak hozzá annyira közel, csak maga a tény sokkoló volt számára (de akkor még nem is volt várandós)
Az apja viszont természetesen más.
Ilyenkor mire kell figyelni akár neki, akár nekem, miben lehet segíteni?Mennyire kell aggódnom a gyerek miatt?
Igazából semennyire, hiszen ha belegondolsz, háborúban is születnek gyerekek, így épp annyira kell aggódnod a gyerek miatt, mint amennyire eddig aggódtál.
Beszélgess a felesegeddel, kérdezd mit szeretne és ennyi.
Részvétem
1. válaszoló írta helyesen: kérdezd mit szeretne a feleséged, mire van szüksége. Van akinek egyedüllét kell ilyenkor, van akinek pont az ellentettje. A legfontosabb hogy a feleséged megőrizze a nyugalmát, amennyire csak lehet ilyen helyzetben.
Részvétem.
Természetes stressz oldók És antidepresszánsok: kamilla tea, illóolajok, levendulás fürdô, fényterâpia (a kék fêny állitolag nyugtatoan hat az idegekre), kisállatsimogatás (Nem macska mert az mostpont veszêlyes a magzatra).
Kérdezd meg akarja e valamelyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!