Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon baj ha keveset eszem?

Nagyon baj ha keveset eszem?

Figyelt kérdés
sziasztok 11 hetes vagyok és nem tudok enni szó szerint öklendezve nyelem az ételt de azt is naponta 1 2 kanállal és a hasam is elég kicsi sógornőmmel egy idős vagyok de neki sokkal nagyobb már a hasa az elevitet szedtem de folyton hánytam tőle és abba hagytam mit tegyek hogy legyen már egy kis étvágyam? Vagy hogy tápláljam rendesen a magzatot? Baj lehet ebből? Valaki tapasztalt már ilyent?

júl. 20. 20:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az első gyerekemmel egy álom volt a terhesség. Sosem voltam rosszul, még csak hányingerem sem volt. Terhestornát is csináltam meg mindent ami a nagykönyvben meg van írva. A hasam akkora volt a szülés napján, mint másnak a hetedik hónap végén.

A második terhességem maga volt a pokol. Folyamatosan, kilenc hónapig rosszul voltam, hánytam, elájultam stb. Szinte semmit nem bírtam enni és mégis híztam egy csomót.

Mindkét gyerek 57 centivel és majdnem négy kilóval született.

Minden terhesség más. Egyél amit kívánsz. A fogyásra azért figyelj, konzultálj dokival vagy legalább a védőnővel.

júl. 20. 22:46
 12/14 anonim ***** válasza:
12. hétig nem baj, mert ilyenkor nem a súlya gyarapszik. Később már kell enni. Én végig hánytam a terhességet és a lányom súlya így is normális volt, én fogytam le nagyon. Viszont tanulási zavaros és neha ezt próbálom a hanyasra fogni. Aztán lehet semmi köze hozzá. De én semmit nem tudtam enni, terhes vitamint is kihanytam.
júl. 21. 01:21
 13/14 anonim ***** válasza:

A baba elveszi azt, amire szükséged van. Neked lesz hiánybetegséged.

Sok terhesvitamin is okoz hányingert, megpróbálhatod, hogy elhagyod pár napra.

júl. 21. 08:12
 14/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok jó reggelt köszi hogy le írtatok hogy mit tapasztaltatok

Én ugye irtam hogy vettem be egy elevitet az éjjel még egyszer fel keltem enni egy nutellas kenyeret es nem hánytam tole egyáltalán

Lehet az volt a baj a gyógyszerrel hogy mikor el kezdtem szedni kora reggel ébredés utan szedtem be ..nem tudom de most igy fogom folytatni esténként veszek be egyet le fekvés előtt

júl. 21. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!