Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon baj ha keveset eszem?

Nagyon baj ha keveset eszem?

Figyelt kérdés
sziasztok 11 hetes vagyok és nem tudok enni szó szerint öklendezve nyelem az ételt de azt is naponta 1 2 kanállal és a hasam is elég kicsi sógornőmmel egy idős vagyok de neki sokkal nagyobb már a hasa az elevitet szedtem de folyton hánytam tőle és abba hagytam mit tegyek hogy legyen már egy kis étvágyam? Vagy hogy tápláljam rendesen a magzatot? Baj lehet ebből? Valaki tapasztalt már ilyent?

júl. 20. 20:41
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Eléggé félek hogy valami baja lessz kérlek segítsetek😫
júl. 20. 20:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem hogy a gravidával fogom megpróbálni
júl. 20. 20:45
 3/14 anonim válasza:
83%
Mióta nem tudsz enni?
júl. 20. 20:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Mar vagy 2-3 hete igy tudok csak enni.. Az egy amiből talán 2 nagy tányérral tudok enni az a zöldség leves de azt nem tehetem meg hogy mindig azt főzöm mert nem csak magamra főzök..
júl. 20. 20:57
 5/14 A kérdező kommentje:
És borzasztóan le is fogytam mindenki megjegyzi itthon hogy nagyon sovány vagyok
júl. 20. 20:58
 6/14 anonim válasza:
100%

Nekem az a véleményem, hogy azt főzz, amit kívánsz, mert az kell a szervezetednek, azért kívánod.

De lehet a legjobb az lenne, ha beszélnél orvossal, mert ezt nem kéne tartani, valahogy enni kell, vagy máshogy, de táplálék az fontos

júl. 20. 21:01
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

Semmi baj nem lesz, a baba kieszi belőled, ami neki kell.

A fogaidra vigyázz, nekem annak a kárára építkezett az első. :)))

júl. 20. 21:05
 8/14 A kérdező kommentje:

Most ugy ahogy le gyurtem egy almát és próbálkozom egy kis májkrémes kenyérrel és be vettem egy elevitet is előtte nagyon próbálkozom remélem nem fogok hányni🤞

Egyébként nagyon szépen köszönöm a válaszokat még meg írom reggel hogy hogyan birtam az elevitet😊

júl. 20. 21:17
 9/14 anonim ***** válasza:
68%
Ugyan már! Nem lesz semmi. Az első és a harmadik gyerekkel folyamatosan hánytam és semmi nem maradt meg bennem. Mindkettő fiú és 3 kg felett születtek. A másodikkal semmi bajom nem volt, végig volt étvágyam, mégis ő lett a legkisebb súlyú. Szerintem semmi összefüggés nincs. Akkor van gond, ha emiatt sokat fogysz. A baba elveszi a szükséges tápanyagot, max rád nézve nem lenne egészséges. A hasméret meg egyénenként és terhességenként eltérő. Nekem jóval nagyobb volt a hasam, mint a kolléganőmnek, aki majdnem két hónappal járt előttem. Mégse lett nagyobb az én gyerekem. Ezeken ne aggódj! Majd alakul minden.
júl. 20. 22:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi. 11 hetes terhes vagy, hol van meg a vege? Most ez van, 1 honap mulva mar megint mas lesz.

Ne gorcsolj ennyire ra, mert nem lesz egy perc nyugalmad se. Tereld el a figyelmed egy kicsit a terhessegrol, szerintem most ez jot tenne neked :D

júl. 20. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!