Ez mennyire normális? Már ilyenkor jóslófájások?
Figyelt kérdés
2 napja vettem észre,hogy mensis görcseim vannak.Viszont tegnap éjszaka arra ébredtem,hogy kivert a víz és görcsöl az alhasam.Szabálytalan időközönként jött a fájás,de több mint fél óráig tartott.Vettem be magnéziumot,az segített.Azóta nincs probléma.33 hetes kismama.2010. nov. 1. 08:47
1/3 anonim válasza:
igen, ezek már simán lehetnek jóslók. Attól még szülhetsz 40. hétre. Szedd a magnéziumot 36. hétig, esetleg beszéld meg dokiddal az adag emelését.
2/3 anonim válasza:
Azért ez ilyenkor még nem "a legjobb". MagneB6-ból napi 3x2-t be lehet venni (ez a maximum adag), pihenj sokat, és keresd fel az orvosod, amilyen hamar lehetséges, esetleg telefonon, sms-ben, ha vagy vele ilyen kapcsolatban. (Én mindig elértem sms-ben és válaszolt is, azért gondolom, hogy hátha lehetséges).
Nem kell "pánikolni", csak görcsölés esetén jó, ha megnézik a méhszájat, ennyi az egész, hiszen még legalább 3 hetet maradnia kell a bébinek.
Amit figyelhetsz, ha előjön újra, az nem csak a szabálytalan időköz, hanem hogy mennyi ideig tart egy összehúzódás. Ha 20-30 mp-en belül "kienged" a pocid, akkor az tényleg csak jósló szerű.
Legjobbakat nektek!
3/3 anonim válasza:
Szerintem, ha a magneb6 segített, nincs baj, de én a helyedben bizosan felhívnám a dokit, és megkérdezném..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!