Barnázás a 6.héten?
Egyszer barnáztam, kaptam progit, aztán volt egy kisebb vérzés is, ami után hiába volt pulzálás, végül missed ab lett.
Kisfiammal is többször barnáztam, pedig a pozitív teszttől kaptam progit. Ott végül nem volt baj, rendben megszületett, pedig a lepény is rossz helyen tapadt (lehet a későbbi vérzésért ez is volt a felelős).
Nekem sajnos enyhe barnázás után se maradt meg. A következőnél viszont menstruáció erősségű vérzéssel indult, a barnázás csak utána jött. Pár hét múlva megszülöm 😁
Sajnos, ez lutri, de drukklok neked🤞
Tavaly 6 hetesen kezdtem barnázni rohantam az ügyeletre volt már szívhang, kaptam progeszteront, 6+4 napnál nem fejlődött tovább,missed ab lett.
Idén áprilisban pozitív teszt után rögtön elkezdtem a progit, de szintéb 6 hetesen elkezdődött a barnázás, fel se keltem az ágyból, aztán 8 hetesen friss élénk piros vér öntött el(szó szerint).
Bementünk az ügyeletre, a baba tökéletesen jól volt.
10.hétig tartott a barnázás, 4hétig fel se keltem.
Azóta 17 hetes vagyok és lekopogom, de minden rendben.
Pihenés,pihenés,pihenés.
D vitamin, Folát vagy folsav,Rutascorbint szedtem,illetve a progiból 3×200at.
Mindhárom terhességemnél vérezgettem. Elsőnél friss vér (1-2 csepp) 8-10 hétig, lepény méhszáj környékén tapadt. Másodiknál barna folyás volt, 7 és 8 hetesen görccsel együtt, okát nem találták. Most 10 hetes vagyok, 5+5-től 2 héten át jött rózsaszín folyás vagy pár csepp friss vér. Okát most sem találták. Mindháromszor progeszteront adtak, feküdni nem kellett. 2 meglévő gyerekem gond nélkül született, a mostani baba pár napja uh-n rendben volt.
Szerintem valaki egyszerűen így működik, ismerettségi körömben volt pár missed ab tünet nélkül. Ha rákeresel szakmai cikkekre, ott is leírják, hogy ha a vérezgetés ellenére a baba megfelelő ütemben nő és hormonszintek rendben vannak, akkor nincs igazán rosszabb vetélési arány, mint panaszmentes terhességnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!