Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek deszka lapos hasa volt...

Akinek deszka lapos hasa volt terhesség előtt mindenféle edzés nélkül, nektek visszahúzódott?

Figyelt kérdés

Most vagyok 33 hetes, és már elég nagy a pocim. Esélyes, hogy még nőni is fog. A kicsit nagyon várom, de kezdem egy kisgömböcnek érezni magamat a bőrömben, és elkapott a félelem, hogy örökre ilyen maradok. Tudom, hogy nem, mert a has nagy részét a babó teszi ki, de elnézve a régi képeimet feljött bennem a kétely, hogy leszek-e még olyan lapos hasam. Hízni alig híztam, ugyanolyan vékony vagyok, csak a pocim hatalmas.

Baba előtt deszkalapos hasam volt oldalról is. Nem edzettem semmit, csak vékonyság meg alkati dolog.

Lehetséges terhesség után visszaszerezni a teljesen lapos hasat műtét nélkül?

2024. júl. 11. 22:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#5 még szerencse, hogy nem te vagy a párja. De legalább jobban érzed magad, hogy ideböfögted a kommented teljesen feleslegesen
2024. júl. 12. 15:57
 12/15 anonim ***** válasza:

#10 3 hónapja szültem én is :) ugyanúgy széles, de engem nem is igazán zavar, noiesebb szerintem így az alakom, férjem meg végképp szereti. Max akkor van kisebb hisztirohamom, ha a sokadik ruhát próbálom és nem jön rám, ráadásul utálok ruhát vásárolni a probalgatas miatt.

De azt mondjak az okosak, hogy 9 hónap a terhesség, adjunk magunknak ugyanúgy 9 hónapot regenerálódni. Bár a csípőnk szerintem már ilyen marad.

2024. júl. 12. 16:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Vissza. Nem edzettem, nem fogyóztam. Ugyanúgy nézek ki, mint teherbeesés előtt. Nem nyúlt meg a bőröm és striás sem lett a hasam. Bár ez baromira nem az én érdemem, csak szerencsés a genetikám.
2024. júl. 12. 22:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha nem híztál, jó esélyed van hogy visszaalakul (ha nem is pontosan olyanra, de szinte majdnem olyanra).

Én vékony voltam, de sajnos sokat híztam. A kilókat leadtam, striák nincsenek, de a hasam alján sajnos maradt "bőr". A közepe, teteje teljesen visszaalakult, valahogy alul nyúlt túlságosan meg, de én ezt inkább a hízásnak tulajdonítom, vagy a genetikának. Ugyanis a hasam többi része is óriási volt, annak mégsincs nyoma, csak legalul. De én híztam.

2024. júl. 12. 22:51
 15/15 anonim ***** válasza:
14 vagyok, még egy dolog jutott az eszembe, amiért szerintem sok múlik a genetikán. A melleim a terhesség első hetén már nőttek, szoptatás alatt legalább a duplája volt az eredetinek, vagy még nagyobb. De végül szinte ugyanolyanná alakult vissza, mint előtte. Volt fotóm régről, készítettem még egyet utána, és nem látni a különbséget. Én sem érzem hogy más lenne. Pedig elképesztő méretbeli változások voltak. Mégsincs nyoma. Márpedig mellre aztán edzeni sem lehet, ott is nyúlik a bőr, stb., ez tényleg alkati kérdés. Más testrészeknél meg nagyon sokat lehet edzéssel is segíteni, természetesen.
2024. júl. 12. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!