Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek deszka lapos hasa volt...

Akinek deszka lapos hasa volt terhesség előtt mindenféle edzés nélkül, nektek visszahúzódott?

Figyelt kérdés

Most vagyok 33 hetes, és már elég nagy a pocim. Esélyes, hogy még nőni is fog. A kicsit nagyon várom, de kezdem egy kisgömböcnek érezni magamat a bőrömben, és elkapott a félelem, hogy örökre ilyen maradok. Tudom, hogy nem, mert a has nagy részét a babó teszi ki, de elnézve a régi képeimet feljött bennem a kétely, hogy leszek-e még olyan lapos hasam. Hízni alig híztam, ugyanolyan vékony vagyok, csak a pocim hatalmas.

Baba előtt deszkalapos hasam volt oldalról is. Nem edzettem semmit, csak vékonyság meg alkati dolog.

Lehetséges terhesség után visszaszerezni a teljesen lapos hasat műtét nélkül?

2024. júl. 11. 22:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Még ha szétnyílna a hasizmod, az is orvosolható tornával a legtöbb esetben.
2024. júl. 11. 22:46
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Igen, rajtam maradt felesleg is, de egy év után megint lapos volt a hasam.
2024. júl. 11. 22:48
 3/15 anonim ***** válasza:
26%

Igen, szülés után egy héttel már nem volt hasam.

Vékonyabb voltam mint terhesség előtt.

Egészen a fiam egy éves koráig

Onnantól kezdve újra meghiztam egy picit 😄

2024. júl. 11. 23:28
 4/15 anonim ***** válasza:
66%

Edzes es dieta nelkul nem fogytam volna vissza, ez egy dolog. De nekem szinte egesz eletemben oda kellett es kell is figyelnem, hogy szep alakom legyen, hizekony tipus vagyok sajnos.

Viszont a hasamon megnyult a bor es ezzel nem tudok mit kezdeni mar, ezt mar csak mutettel lehetne eltuntetni.

Genetika is, hogy kinek mennyire lesz szep utana a bore, hasa.

2024. júl. 11. 23:29
 5/15 anonim ***** válasza:
10%
Poci, babó....ugye tudsz róla, hogy irritálóan buta ember vagy, és tök mindegy, milyen a hasad, mert a butaságod visszataszító?
2024. júl. 11. 23:46
 6/15 A kérdező kommentje:
Te meg irritálóan rosszindulatú!
2024. júl. 11. 23:48
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
Ez alkati kérdés, sokan visszanyerik az eredeti alakjukat. Én mondjuk pont nem tartozom közejük (49-50 kg voltam mindig is, a karacsonyi zabalasok alkalmaval is max. 51-52-ig mentem fel, de az is magatol lement, sosem dietaztam. De most hogy szültem, 3 eve, azóta keptelen vagyok 56 alá menni huzamosabb ideig, tavaly nyaron voltam 53, de visszajött. Viszont még igy is azt mondom, hogy ahhoz kepest, milyen óriasi hasam volt,egesz szépen visszarendeződött. De én 39 évesen szültem, lehet emiatt is van ez.
2024. júl. 11. 23:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Lapos hasam volt alapból terhesség előtt bár akkor már 3 éve nem edzettem. Hasra előtte se. Terhességkor szétnyílt a hasizmom nagyon. Másfél éve szültem még mindig nagy hasam van. Szülés után visszafogytam, de kis pocak maradt. Aztán mikor abbahagytam a szoptatást elkezdtem hízni sajnos hasra is. Most kezdek el életmódot váltani edzeni hátha sikerül valahogy rendbe szedni magam a következő terhesség előtt.
2024. júl. 12. 08:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Első gyerek után pár héttel ugyanolyan lapos volt a hasam, mint előtte. Második után most azért van egy kis hasam.

Viszont ilyenkor nemcsak a has, ami változhat. Pl nekem sokkal szélesebb lett a csípőm, ami miatt szülés után egy csomó ruha nem jött rám.

2024. júl. 12. 09:09
 10/15 anonim ***** válasza:
9# ugyanez a bajom nekem is. A súlyom a régi, mégsem jön rám egy nadrágom sem, mert a csípőm széles maradt. 3 hónapja szültem, azt mondják, visszaáll majd. Neked végleg úgy maradt?
2024. júl. 12. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!