Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérlek se, gítsetek! Hogyan...

Kérlek se, gítsetek! Hogyan tudom megállapítani otthon, ha terhes vagyok, és már 14. akárhány hetes lehetek?

Figyelt kérdés
Van már egy kisfiam, 10 hónapos. Menzeszem is van, de: miután szültem mindig erős volt a menzesz, és napra pontosan jött. Az utolsó előtti 40 napra jött, az utolsó 37-re, és kevés is volt, meg nem is tartott sokáig. 1-2 hete magzatmozgást érzek. Tudom, hogy szokott lenni fantommozgás, de ez annyira igazi, nem olyan, mint ha néha olyan, mint ha... Erős alkatú vagyok, így az első terhességem se nagyon látszott rajtam, meg ennyi idős terhesen nem tudtam még a hasamat se kitapintani. Úgy tudom, hogy ilyenkor már nem mutatja ki a teszt se. Lett így valaki terhes? Vagy csak beképzelem? Vagy mit érzek???
2010. okt. 31. 15:54
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy nem írtam, nem voltunk otthon. Hogy hogy lehet idáig várni? Úgy, hogy csak péntekre lett időpont a dokinál, így ráértem kiemelni a kérdést. Úgy tudtam, a teszt nem mutatja már ki, ezért volt időm kiírni és kiemelni a kérdést. Nem feltétlenül látszik rajtam, mert jó húsban vagyok :) és szerintem az elsőnél se mondta volna meg egy vadidegen, hogy szülni megyek. :)))

Negatív lett a teszt, de persze attól megyek dokihoz, mert nem bízok 100%-ig benne.

2010. nov. 4. 00:33
 22/28 anonim ***** válasza:
Én is így voltam ezzel :-) Gondoltam, biztos tévedhetnek is a tesztek, ezért csináltam egy jó párat, néhány nap eltéréssel... Nem vagy terhes szerintem, nyugodj meg, tényleg durva volt, ahogy nekem is mozgott a hasam. Tényleg, még szemmel látható is volt, pont úgy, mint amikor a kisfiammal voltam terhes. Én vékony testalkatú vagyok, és még a hasam is nőtt. A doki azt mondta, nem tudja, mitől nőtt a hasam, szerinte híztam csak, de ha már magzatmozgást éreznék, azért akkor már lehetne látni a terhes hasat. (5 voltam.) Még fel is tettem egyszer egy hasonló kérdést, hogy menzeszem van, a teszt negatív, védekeztünk, de valami mozog a hasamban. Lehetek-e terhes. MIndenki azt írta, hogy nem :-) Nem is voltam az.
2010. nov. 4. 05:51
 23/28 anonim ***** válasza:

Pedig a teszt ritkán téved és jó páran leírták, hogy kimutatja ilyenkor is.

- a teszt nega,

- védekeztetek,

- megjött

Racionálisan összegezve a tényeket 99%, hogy nem vagy terhes.

2010. nov. 4. 08:48
 24/28 anonim ***** válasza:
2010. nov. 4. 08:53
 25/28 anonim ***** válasza:
Azért jobb lenne, ha nem élnéd bele magad nagyon, nehogy álterhességet produkálj... Nyilván menj el az orvoshoz, de tudod sajnos az emberi elme sok mindenre képes... Majd feltétlenül írd meg, mi volt a dokinál, kíváncsian várom! :) És ha babát szeretnél, szurkolok, hogy minél előbb összejöjjön, ha most nincs is még ott az a pocaklakó!
2010. nov. 4. 08:53
 26/28 A kérdező kommentje:
Nem élem bele magam, mert nem igazán akarunk még másodikat, mert nem tudjuk hová "tenni", de ha lenne se lennék elkeseredve. Majd megírom, mit mondott a doki.
2010. nov. 4. 13:32
 27/28 anonim ***** válasza:
Naaa??? Remélem olyan hírt kaptál, amilyet szerettél volna!
2010. nov. 5. 12:28
 28/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes, a doki szerint normális ez az érzés. :) Hát biztosan igaza van. Egyébként mikor vártam az első babánk, akkor sokan voltak terhesek az ismerőseim közül, és most megint sokan vannak. Lehet egy kicsit "együtt éreztem" velük. :)Nem vagyok se csalódott, se boldog, most tényleg "mindegy" lett volna. Köszönöm mindenkinek.
2010. nov. 5. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!