Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérlek se, gítsetek! Hogyan...

Kérlek se, gítsetek! Hogyan tudom megállapítani otthon, ha terhes vagyok, és már 14. akárhány hetes lehetek?

Figyelt kérdés
Van már egy kisfiam, 10 hónapos. Menzeszem is van, de: miután szültem mindig erős volt a menzesz, és napra pontosan jött. Az utolsó előtti 40 napra jött, az utolsó 37-re, és kevés is volt, meg nem is tartott sokáig. 1-2 hete magzatmozgást érzek. Tudom, hogy szokott lenni fantommozgás, de ez annyira igazi, nem olyan, mint ha néha olyan, mint ha... Erős alkatú vagyok, így az első terhességem se nagyon látszott rajtam, meg ennyi idős terhesen nem tudtam még a hasamat se kitapintani. Úgy tudom, hogy ilyenkor már nem mutatja ki a teszt se. Lett így valaki terhes? Vagy csak beképzelem? Vagy mit érzek???
2010. okt. 31. 15:54
1 2 3
 11/28 eszo ***** válasza:
100%

igen, az utolsónak van igaza!!!

végig van hcg a szervezetben..csak nem mindig azobos mértékben!

nekem 6 hónapos terhes barátnőm csinált tesztet kiváncsiságból és ugyanúgy pozitív!!

Szóval tesztejl és megtudod!!!vagy menj nőgyogyihoz minél előbb!!!

2010. nov. 3. 08:44
 12/28 anonim ***** válasza:
kimutatja a teszt, vegyél már egyet!! Most csináltam kíváncsiságból a 20. héten és két erős csík virít rajta.
2010. nov. 3. 09:30
 13/28 anonim ***** válasza:
28 hetesen kipróbáltam a tesztet, két erős csík fél pillanat alatt. A hcg nem ürül ki a szervezetből, csak egy idő után nem termelődik annyi. Ha újra babát vársz, azt kimutatja a teszt. :)
2010. nov. 3. 10:24
 14/28 A kérdező kommentje:
Jó, csinálok egy tesztet, de persze dokihoz is elmegyek mindenképpen. Már nem kell első vizeletből ugye? Ha legközelebb rám jön a pisilhetnék, megcsináljam?
2010. nov. 3. 10:47
 15/28 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem csináld csak meg.Nem kell első vizeletből, ha már mozgást is észlelsz.Kíváncsi vagyok.Írd meg mi lett az eredmény.
2010. nov. 3. 10:58
 16/28 eszo ***** válasza:

persze..14 hetesen simán megcsinálhatod bármikor!!

jajj, de izgulok!

mindenképp írd ám meg!

2010. nov. 3. 12:02
 17/28 anonim ***** válasza:
46%

Most komolyan,akarod tudni vagy sem. Ha nem akkor ne csináld... Felnőtt ember vagy - nem is értelek.

Egyébként van egy egyszerű módja, hogy rájöjj terhes vagy e-vársz még 26 hetet, ha szülsz akkor az voltál. Ilyen alapon ez is egy normális válasz!

2010. nov. 3. 13:28
 18/28 anonim ***** válasza:
46%

13:28 :))

egyetértek. nem is értem, hogy lehet ennyi ideig várni, megkérdezni a gyakorin, kiemelni a kérdést, stb., stb... lassan már látszódnia kell.

2010. nov. 3. 13:33
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Megcsináltad? Mi lett az eredmény? Kíváncsi vagyok!!! :)
2010. nov. 3. 16:43
 20/28 anonim ***** válasza:

Na mi van? Terhes vagy-vagy nem?

Írd meg!!!

2010. nov. 3. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!