A 12-ik terhességi hétben vagyok. Gyomorrontásom van, valószínű vmi baktérium. Hajnaltól hányok, bármit iszom, kihányom, és nagyon fáj a gyomrom. A babát féltem. Ha kórokozó az oka, okozhat gondot nála?
Szia!
Ha kórokozó okozta akkor sem okoz nála gondot,de neked mindenképp kellene egy kis Normaflore,ezt lehet kismamáknak is használni,és a bélflórákat is rendbe teszi.Keserűtea,háztartási keksz,illetve enyhén sós főtt burgonya.
Remélem holnapra javul a helyzet :))
Szia, en is igy voltam, pont ket hete, karacsonykor, es nagyon kiboritott. Hasmenesem is volt (etelmergezes, vagy hasonlo lehetett), aztan az egy nap alatt elmult, de a hanyas, hanyinger nem, es nagyon feltettem a kicsit (pont szinten 12 hetesen).
Elmentem a kinti dokihoz, akinek elmondtam a tuneteket, hogy meg mindig alig birok benntartani valamit (csak piritost, csipszet, stb., egeszsegtelen vackokat, abbol se sokat, fogytam is). Eloszor is meghallgattuk a baba szivhangjat (azota mar 13. heten voltam ultrahangon, es ugy tunt, mindn ok), es azt mondta, a terhessegnel gyakori, hogy felmarja a nyelocsovet a sav, bar ez a betegsegtol is lehetett.
Felirt egy ilyen remes izu lottyot ez ellen (gyomoregesre), amit terhesen is lehet szedni, es az segitett.
Remelhetoleg a babad is jol van, azota az orvos es masok is mondtak, hogy a babak meglepoen "gyurodesalloak", es a betegsegben te szenvedsz, de neki jo esellyel semmi baja... Egy kalappal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!