Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baba bejelentése családnak?

Baba bejelentése családnak?

Figyelt kérdés

Ki hogy, jelentette be a családnak a baba érkezését? Harmadik gyerek lesz. Valami aranyos, frappáns megoldást keresek. Már tudjuk a nevét is nemétől függetlenül szóval arra gondoltam hogy a monogramjukkal is lehetne kapcsolatos.

Esetleg ha képet is tudnátok küldeni azt megköszönném.

#család #Baba bejelentése
2024. júl. 5. 21:41
 1/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy van sok ilyen kérdés el is olvastam őket de eddig még nem találtam meg a megfelelőt.
2024. júl. 5. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
"anya, apa, terhes vagyok" nekem kb ennyi volt :D
2024. júl. 5. 22:00
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Kérlek ne sorsjeggyel 😂😂😂
2024. júl. 5. 22:39
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Mi mindkettőnk családjához elmentünk és simán csak bejelentettük, nem cukiskodtunk, nem agyaltuk túl. Nem von le és nem is ad hozzá a hír értékéhez a "nagy bejelentő buli", szerintem sokkal emlékezetesebb és meghittebb, ha szimplán családi körben, egyszerűen elmondjátok, hogy érkezik a harmadik unoka. De ez lehet csak én vagyok, nekünk ez pont így volt jó, másnak meg az a jó,ha óriási bulit csap és úgy jelenti be.
2024. júl. 5. 23:02
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Anyu vette a tesztet nekem(nem azért mert kiskorú vagyok, hanem mert őneki épp volt útja a gyógyszertárba, én meg faluban lakom, nem volt kedvem buszozni)férjem meg elhozta munkából hazafelé jövet.

Ahogy megcsináltam felhívtam, és elmondtam, hogy pozitív.

Nálunk amúgy is az egész család tudta, hogy próbálkozunk, mert előtte elvesztettünk egy babát, úgyhogy nagy meglepetést nem okozott a pozitív teszt.

Anyósom meg úgy tudta meg, hogy felhívott, hogy eldöntötte, hogy ő hozzánk költözik.

Röhögve mondtam neki, hogy biztos hogy nem, az üresen álló szobanak hamarosan lakója lesz, szóval így (off: amúgy sem jöhetett volna hozzánk, nem tudom mire számított 🤦)

2024. júl. 6. 07:44
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Én a személyes bejelentés híve vagyok és messze is lakik a család. Az első babát kb 8-9 hetesen jelentettük be karácsonykor. Egy kis zoknit akasztottunk a fára.

A második babáról még csak anyósomék tudnak, nekik nyomtattunk ki képet az unokáról és köztük volt egy ultrahang kép.

Anyukáméknak még nem tudjuk hogyan jelentjük be de velük valószínűleg csak 12. Heti genetikai után találkozunk. Valószínűleg nekik is egy ultrahang képpel.

(Találkoztunk korábban is csak akkor még csak pozitív teszt volt, nem volt terhességmegállapítás és amíg nincs szívhang senkinek nem mondjuk el.)

2024. júl. 6. 08:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja csak sorsjeggyel ne!
2024. júl. 6. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:
63%

Mind a 2 zerhességemet 18hetesen, mikor már tudtuk a nemét, akkor jelentettük be.

Elmentünk személyesen és közöltük, hogy terhes vagyok. Mindenféle cicoma nélkül.

Első babásoknál sem egészen értem ezt a "jeletsük be cukin" dolgot, 3.gyereknél meg már főleg nem tudom ezt hova tenni :D

2024. júl. 6. 13:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Ismerve a nagyobbik gyerekem, szerintem bármit terveznék, kikotyogná mindenkinek előttünk. Bár nem tervezünk 3.at, de vagy csak elmondanám (vagy a gyerek), vagy pedig csináltatnék nagy tesó, középső tesó pólót, és abban vinném őket látogatóba. Nekem ez tetszett eddig a legjobban.
2024. júl. 6. 15:28
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
Felraktam a családi csoportba az ultrahang képet.
2024. júl. 6. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!