Akik tobb babat vesztettek el, kivizsgalassal kiderult valaha is az oka? lett babajuk azutan?
Szia!
Teljesen együtt érzek veled!
Nekem 13 hónapos volt a fiam, amikor úgy gondoltuk itt az idő egy kistesónak. 6 hónap után 5 hetesen elvetéltem, ezután 1,5 évig semmi, majd újabb terhesség-6 hét után szintén vetélés. 5 évig újból nem estem teherbe, közben vizsgálat-vizsgálatot követett, a doki azzal bíztatott, hogy természetes úton nem lehet többet gyerekem, így nem is vette észre amikor terhes lettem, hogy méhen kívüli (rá is ment az egyik petevezetékem). Ezután már teljesen letettem arról, hogy mégegyszer terhes legyek, próbáltam belenyugodni abba amibe nem lehet. El sem hittem amikor 2 év múlva terhes lettem, hogy igaz! Végig rettegtem a terhességem! De van két gyönyörű fiam! A kicsi 2 éves,a nagy 14. Nem szabad feladni!
Őszintén sajnálom!!!
Már 2 babát veszítettem el!
Minde a 2 terhesség a 10.héten szakadt meg.
Első elhalt,a másodiknál pedig üres volt a petezsák! :(
Voltunk sperma vizsgálaton,ez szuper lett.
Majd hormonális kivizsgálás ami szintén tökéletes,és végül egy genetikai kivizsgálás következett mind a kettőnknél,ami szintén hibátlan! :)
Ennek végül is örülök,csak nem tudom,hogy hogy vágjak bele egy következő terhességne??!!
1 év telt el a 2 terhesség között mire sikerült másodjára.
Még egy immunológiai vizsgálat vár rám.
Ezeket a vizsgálatokat célszerű lenne nálad is megcsinálni!
Minden jót neked!
Teljesen együttérzek veled, mivel én is így jártam. Az én kisfiam is 2 éves volt, mikor úgy gondoltuk, hogy jöhet a kistesó, de sajnos üres petezsák miatt missed abom lett. Majd fél év várakozás után újra üres petezsák és missed ab. Ekkor dokiváltás, teljes kivizsgálás mindkettőnknek, de nem találtak semmit. Majd újra pozitív lett a teszt, és a pici babám 5-6 hét múlva fog születni.
Szóval kitartás, biztos nektek is összejön!
Nekem már a kisfiam előtt is volt egy vetélésem 10 hetesen és egy méhen kívüli terhességem. Február óta próbálkozunk a tesóval. Szinte minden hónapban volt pozitív tesztem mégis megjött 1 hét késéssel. Júliusban úgy tűnt, hogy sikerült, de 7 hetesen elkezdtem vérezni, irány az ügyelet, babát nem láttak, csak gesztációs gyűrűt. Pár nap múlva szabálytalan petezsákot, a műtét napján már semmit, csak véralvadékot. Most kezdhetünk újra próbálkozni, kértem a dokit, hogy nézessen hormonképet. A 3. napi már megvan, teljesen rendben van, a prolaktin kivételével. Igazából örültem volna, ha valamit találnak, mert akkor azt lehet kezelni. Az a doki akinél kontrollon voltam magas prolaktin szintre gyanakodott, mert tejsavó jött a mellemből, de akkor a vérvétel eredménye normális lett. Azt mondták mégis szedjem a Bromo-t, mert biztosan csak akkor volt éppen alacsony. Hát a mostani véreredményemen már csillagos a prolaktin szintem, olyan alacsony, úgyhogy ma már nem is veszem be a gyógyszert, pedig csak felet szedtem a napi 2 helyett.
Azt még elmondanám, hogy eddig még nem vizsgáltak ki, pedig magánorvosnál is voltam, de lerázott. Most sztk-ba mentem és kértem a hormonvizsgálatot.
Részvétem a történtek miatt!
Nekem anyósomnak volt összesen öt vetélése, és szült hat egészséges gyereket: öt lány + a férjem. Azt állapította meg az orvosa, hogy az összes elvesztett baba fiú lett volna, de az ő szervezete túl hevesen reagált a terhességekre, és a fiúk nem voltak elég szívósak ahhoz, hogy "legyőzzék" az anya immunrendszerét. A férjem és a közvetlen nővére között 13 hónap van. Ő úgy tudott életben maradni, hogy az előző szülés után még nem volt elég erős az anyja szervezete ahhoz, hogy kilökje az újabb terhességet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!