Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik a genetikai...

Mi történik a genetikai tanácsadáson?

Figyelt kérdés
Az AFP értékemre azt mondták, hogy közel van az alsó határhoz, ezért küldtek el. Rettenetesen aggódom!
2009. jan. 6. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nehogy aggódj....az afp egy kalap .art se ér, sok mindenkit ijesztett már meg...én a helyedben nem oda mennék hanem egy gentikus dokihoz akinek van 4d s UH ja s jól megnéz....semmi baj nem lesz sztem
2009. jan. 6. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi lett az AFP-d?

Egyébként tudtommal csak elbeszélgetés van, családfát kikérdezik, kinek milyen betegsége volt a családban, s ha nagy a rizikófaktor, akkor további vizsgálatra küldenek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy egészséges-e a babód.

2009. jan. 6. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:
ui...ja s mennyi lett afp d??Nekem anno 0,7 s tökéletes volt
2009. jan. 6. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Indulónak egy UH,ha minden OK,akkor beszélgetés és közlik,hogy minden rendben!:)
2009. jan. 6. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Én az első babámmal voltam genetikai uh-on anno 8,5 éve akkor az első AFP 0,62 a második pedig 0,81 lett, megnézték alaposan az UH-n és nem találtak semmit, megnyugtattak! Egy gyönyörű egészséges nagyfiam van!

Most várjuk a kistesót! A mostani AFP 0,71 lett, kértek megint egy ismétlést majd mégegyet mert a másodikat elkeverték! Tehát a harmadik eredményemet majd csütörtökön kapom meg!

Remélem minden rendben van! azóta több dokival is megnézettem a gyermekem uh-on egyik sem talált semmi eltérőt!

Mondták nekem még a 4-es tesztet de hát az baromi drága!!!

Úgyhogy a 4D-s UH-ra szeretnék még elmenni!

Szerintem nálad sincs semmi gond!

Sok függ attól hogy mikor veszik le (16.hetet tényleg elkerülted e, a kg meghatározása pontos volt e)

Minden jót kívánok!

2009. jan. 6. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Legrosszabb esetben rádumálnak a magzatvízvételre. Az én sógornőmnek most csináltak, de nem lett semmi baj.
2009. jan. 6. 15:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok, valamelyest megnyugodtam. Az értékem 0,69 lett. Közben beszéltem az orvosommal és ő is megnyugtatott, hogy szerinte nincs baj. 2 hét múlva megyek hozzá, neki van 4D gépe, remélem, akkor is rendben lesz a kislányunk!
2009. jan. 6. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:
tuti rendben lesz írtam h nekem 0,7 lett s senki se mondta soha h ez kevés lenne s menjek bárhová nem tudom téged miért ijesztgetnek
2009. jan. 6. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!