Mi történik a genetikai tanácsadáson?
Mennyi lett az AFP-d?
Egyébként tudtommal csak elbeszélgetés van, családfát kikérdezik, kinek milyen betegsége volt a családban, s ha nagy a rizikófaktor, akkor további vizsgálatra küldenek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy egészséges-e a babód.
Én az első babámmal voltam genetikai uh-on anno 8,5 éve akkor az első AFP 0,62 a második pedig 0,81 lett, megnézték alaposan az UH-n és nem találtak semmit, megnyugtattak! Egy gyönyörű egészséges nagyfiam van!
Most várjuk a kistesót! A mostani AFP 0,71 lett, kértek megint egy ismétlést majd mégegyet mert a másodikat elkeverték! Tehát a harmadik eredményemet majd csütörtökön kapom meg!
Remélem minden rendben van! azóta több dokival is megnézettem a gyermekem uh-on egyik sem talált semmi eltérőt!
Mondták nekem még a 4-es tesztet de hát az baromi drága!!!
Úgyhogy a 4D-s UH-ra szeretnék még elmenni!
Szerintem nálad sincs semmi gond!
Sok függ attól hogy mikor veszik le (16.hetet tényleg elkerülted e, a kg meghatározása pontos volt e)
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!