Terhesség alatti tüsszentéses becsurrantásra elég a tisztasági betét, vagy komolyabb kell?
Figyelt kérdés
Egyelőre még az elején járok, így most még "csak" gyakran kell járni, de olvastam, hogy sokaknak amikor a baba már jobban nyomja a hólyagot, 2.3. szakaszban van tüsszentéskor, köhögéskor, stb. pisi becsurranás is
Na és erre hogyan készüljek, vagy mire lehet számítani? Akinek volt ilyen, elég volt a tisztasági betét hozzá, vagy rendes szárnyasbetét vagy akár még Tena Lady kellhet? Ha pl. nem voltatok otthon, mit használtatok hogy ne legyen baj?
júl. 2. 10:50
11/12 anonim válasza:
Na, egyre jobban megy már a betetbe pisilős fétised álcázása. Először én is bedőltem a kérdésnek. :)
De kérdező, milliószor válaszoltunk erre a kérdésedre, nem értem miért ismétled.
12/12 anonim válasza:
Azért ez nem kötelező velejáró. Egyébként meg tornázni kell, az esetek nagy részében ez segít és nem kell később műtét. Terhesen is el lehet kezdeni. Szerintem elég gáz, aki meg sem próbál mielőbb ezzel segíteni a saját életminőségén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!